edaaedaa33 Mrba canım bizde özele gidiyoruz hep ikili testide orda yaptık 4-5 günde çıktı ☺️Ücreti hatta 80 tl’ydi

edaaedaa33
    Kontroller için zeynep kamil hastanesine gidiyorum
    Ultrasonu muayene olduğunuz gün veriyorlar ama kan tahlilleri 10 gün sonra çıkıyor. Ve kan tahlilleri çıkmadan bir şey söylemediler. Sonuçları göstermek için tekrar randevu almanız gerekiyor.

edaaedaa33 bugün yaptırdım bi hafta sonra çıkacak sonuçlarım . 45 TL ücret ödedim özele gidiyorum

edaaedaa33 bende dün devlette yaptırdım kanıda bu sabah verdim 1 hafta sonrada sonuçları çıkacak canım .

Nehir66 gene 80 tl cok ıyı bize 300 dediler o yuzden bzde devlette yaptrmaya karar verdk mecbr kuzum

Hlee ne kdar guzel uygun bı fyt byle😄 hangi ildesin kuzum sen

• Hlee bunu yanıtladı.

edaaedaa33 ben devlette yaptırdım 2 hafta sonra gel demişlerdi. Tabi bu sizin bulunduğunuz şehrin devlet hastanesine göre değişebilir

edaaedaa33 1 hafta sonra almıştım bende ama özelde yaptırmadığıma pişman oldum sorun olmayana da sorum var gibi korkutuyorlar.

Merve_kucuk evet dogru bn istanbuldayım cok yogun bıyer o yuzden sormak istedim genelde kac gun surer dıye ama 7 ile 10 günü buluck sanrm