Biz özele gidiyoruz ama devlette ikili test yaptırıcaz kaç güne çıkıyo devlette yaptıran var mı biliyo musunz
İkili test yaptıranlar bakabilirler mi
edaaedaa33 1 hafta da cıkar dıyorlar bizimki özelde yaptrdık 4 gunde cıktı
edaaedaa33 10 gün de çıkıyor devlette
edaaedaa33 bi hafta snra almıstım canım
Ebruumutluuu bayada sürüyomuş devlette olan özelde kaça yaptrdn cnm
Beyzanur1995 Baya da sürüyomuş 10 gün
asyaa15 saol cnm bnde yaptrcm baklm kaç güne cıkartıcaklar
edaaedaa33 Mrba canım bizde özele gidiyoruz hep ikili testide orda yaptık 4-5 günde çıktı ☺️Ücreti hatta 80 tl’ydi
edaaedaa33 sen yine sor kaç güne alablrm ona göre dr uma randevu alıcam de söylerler canım
edaaedaa33
Kontroller için zeynep kamil hastanesine gidiyorum
Ultrasonu muayene olduğunuz gün veriyorlar ama kan tahlilleri 10 gün sonra çıkıyor. Ve kan tahlilleri çıkmadan bir şey söylemediler. Sonuçları göstermek için tekrar randevu almanız gerekiyor.
edaaedaa33 bugün yaptırdım bi hafta sonra çıkacak sonuçlarım . 45 TL ücret ödedim özele gidiyorum
edaaedaa33 bende dün devlette yaptırdım kanıda bu sabah verdim 1 hafta sonrada sonuçları çıkacak canım .
Nehir66 gene 80 tl cok ıyı bize 300 dediler o yuzden bzde devlette yaptrmaya karar verdk mecbr kuzum
asyaa15 sagol kuzum tmm
eylemc randevularda o kadr sıkışık ki inş hemen alablirm
Hlee ne kdar guzel uygun bı fyt byle😄 hangi ildesin kuzum sen
Aise_35 sagol kuzum genelde herkez bi hafta dıyor demekkı bnmkıde oyle olur
edaaedaa33 ben devlette yaptırdım 2 hafta sonra gel demişlerdi. Tabi bu sizin bulunduğunuz şehrin devlet hastanesine göre değişebilir
edaaedaa33 1 hafta sonra almıştım bende ama özelde yaptırmadığıma pişman oldum sorun olmayana da sorum var gibi korkutuyorlar.
Merve_kucuk evet dogru bn istanbuldayım cok yogun bıyer o yuzden sormak istedim genelde kac gun surer dıye ama 7 ile 10 günü buluck sanrm