Tugba_O muhtemelen gebelikte egzama geçiriyor olabilirsin ama yinede ihmal etme kesin bunun testini yaptır kandan bakılıyor zaten alt ast eğer kan vs vericek olursan bunlara bakılmasını istersin en azından için rahatlar emin olursun şöyle bişi de var benim başıma geldiğinde ilk zamanlar testte çıktı mesela koleztas oldugu ama bu sefer çıkmadı bende bişi yok diye haftalardır kasıntısını çektim bugün bi tek rahat ettim o da doktorum test için çağırdı hapına başla dedi (kasıntım için bana hap verilmişti bi öncekinde) birde üstüne gittim acilden serum taktırdım kasıntı için öyle rahat ettim şimdi bugun doktor bana test yapacak emin olmak için o testte biraz maliyetli ve 3 gün sürüyor çıkması dış lab. Gittiği için pahalı diye para tuzadır dedim yaptırmayacaktım ama mecbur yaptırcam artık cok kaşıntım oldu mecbur 250 tl verip emin olcaz hayatı etkileyecek bişi olmasa neyse derim ama baktırmazsam bebegime bişi olursa dayanamam yani o yüzden sizde üstüne gidin ve yaptırın bişi çıkmayacağını bilseniz de yaptırın emin olun derim ben.