Tuba_ Ocakannesi53 amiiin inşallaaah hepimiz zamanında sağlıklı sehatli kucagımıza alalım bebişlerimizi 🥰🥰🥰
Hzr_7714 Tuba_ Ben 29 haftadayken ayaklari asagida diye eltilerim donmemis bizimki 26-27 haftada döndü seninki niye dönmedi demislerdi. Ben de ona üzülmüstüm 😒 Simdi döndümü bilmiyorum 30 haftadayiz. Normal bir haftada dönmüş sizin bebiste ozaman.
Ftszgn Tuba_ youtobe den kagan kocatepe nin videolarını izleyin, bebek bas aşağı olmasi dogumun erken olmasi anlamina gelmiyor,benim 4 haftadir aşağıda, 31 haftalik olcam inşallah
Gamze0144 Tuba_ dktrum geçen hafta kontrolde GYNO-FEM diye bi fitil verdi.2 tane vardi icerisinde.3 gün arayla kullandim.bu rahmini hafifletecek enfeksiyonun varsa atacaksin dedi.erken dogum riski oldugu icin dogum yaparsan rahmini rahatlatacak dedi☺️
Tuba_ Gamze0144 bana progestan verdi enfeksiyonum oldugu zamanda antibiyotik kullanmıştım onu kesti gecince
mantik_0 Tuba_ 28. Hafta dan beri bebeğimin bası asagıda 40. Hafta dayım hala doğuramadım ve de belirtin yok 🤷♀️ bu işler genellemeyle olmuyor.
ikicocukannesi_ Tuba_ benimde 23. Haftadan 25.haftaya kadar ters başı assadaydi hatta doktorum çatıya yakın dedi erken doğum olabilir ben gastabe çantamı falan herseyimi hazırladım sonra döndü tabi ama suyum azaldığı için 34.haftada doğum yaptım
ikicocukannesi_ Tuba_ 13 gün kaldı yogun bakımda ilkten nefes problemi var diyip aldılar sonra su kaybettigim için cigerleri enfeksiyon kapmış çok şükür Allah'ıma şuan 1 buçuk aylık oldu çok şükür biraz ayrı kalmak zorladı bizi ama çok şükür hepsi gecti
CanNurdan Tuba_ ederim tabi ki inşallah en hayırlı zamanda sağ Salim alırsın bebeğini kucağına rabbim sana bağışlasın
SnmTt Tuba_ doktorum o haftalarda dönmesini bekleriz dedi bana tabi ne kadar geç dönerse o kadar iyi ama sanmıyorum dert edilecek bi durum olduğunu. Ben şu an 25im 28 29 haftalık gibi gidicem o zamana kadar dursun sonra dönecek dedi bana