NurEto DiplomaliEvHanimi evet sıra sizde canlar başlangıcı @Blackkcat yaptı benle devam ediyor sıra sizde inş rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı yollasın 💕🤲
Blackkcat DiplomaliEvHanimi her zaman kuzum her zaman dualarımdasınız🤲🏻🤲🏻Gerçekten hep dua ederken söylüyorum isimlerinizle💙
Blackkcat NurEto içme kuzum sabret oluyor o baş ağrıları,Ayyy kuzum gece uyandım ara ara aklıma geldin çok şükür canım🤲🏻🤲🏻🤲🏻eşin ne diyor adama azıcık moral olmuştur,yarın yine kan ver artış inşallah kat kat oluyordur🤲🏻
NurEto Blackkcat ya sürpriz yapacaktım ama olmadı 😂 dışardaydı ben çift çizgi görünce ağlamaya başladım o ara saklayamadım geldi noldu dedi bişey yok dedim söyle kötü bişey mi var dedi yok dedim baba oluyosn dondu kaldı öyle 😂😂😂😂 sonra ağlamaya başladı 🤲💕 sonr sey dedi olmadı diye sızlandığın duaya gün gelir olmadı diye şükredersin dedi koştur koştur hastaneye gittik 😂🤲
OA3905 ayminaninannesi Geç döllenme olsa bile kanda çıkar diye düşünüyorum çünkü sperm rahme düştüğü anda kanda çıkarmış hemen bende Pazartesi gün gideceğim doktora bakalım ne dicek bilmiyorum benim bugün 12 gün hala hasta olmadım belirti de yok