Blackkcat NurEto ayy kuzum çok üzüldüm size çok dua etmiştim hayırlısı olsun diye dualarımdasın yine,Allah başka bi kapı açar be o daha hayırlı olur inşallh🤲🏻
OA3905 ayminaninannesi benim de 9 gün gecikti test negatif kan testi negatif adet belirtisi bile yok anlam veremiyorum randevu aldım bi doktora gözükeceğim
NurEto Blackkcat abla 3ünde leke geldi ama kırmızı değil böyle sarı kahve arası sancıda vardı ama çok az normalde 3üydü günüm 4 ünde olacam galiba dedim dünde olmadım yine iğne batar gibi aralıklı sancılarım oldu leke gelmedi bugünde bacaklarım uyuşuyor ara ara sancılarım giriyor bilmiyorum ki çok garip olacakmışım gibi geliyo Bi yanım hamilesin diyo inş olmam yarın test yaparım
bilaloguzunannesi Tgcy hamilesinnnn🌸🌸🌸tebrikler kan ver hemen acile koş rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşAllah 😄
NurEto Blackkcat valla bende inanmıyorum hala şoktayım 😂 öyle Bi zamanda yolladık rabbim bana ilaç gibi geldi ama birazcık yan etkileri var başım çok ağrıyor ilaç içemiyorum 🤷♀️😂
ayminaninannesi OA3905 bir sürü ilaç verdi ama sorun şu ki kist felan yokmus birsz enfejsiyon var oda geciktirmez ded hiçbir şekilde bireye dmedi ama nedense 6 kutu ilaç vermiş 9 gün adetim.gecikmesi suan da 2 kan verdim ikisinde de negatif ayrıca idrar testlerini saymadım bile geç döllenme olsa bile bu kadar geçmi oluyo
OA3905 ayminaninannesi Geç döllenme olsa bile kanda çıkar diye düşünüyorum çünkü sperm rahme düştüğü anda kanda çıkarmış hemen bende Pazartesi gün gideceğim doktora bakalım ne dicek bilmiyorum benim bugün 12 gün hala hasta olmadım belirti de yok
Blackkcat NurEto içme kuzum sabret oluyor o baş ağrıları,Ayyy kuzum gece uyandım ara ara aklıma geldin çok şükür canım🤲🏻🤲🏻🤲🏻eşin ne diyor adama azıcık moral olmuştur,yarın yine kan ver artış inşallah kat kat oluyordur🤲🏻
NurEto DiplomaliEvHanimi evet sıra sizde canlar başlangıcı @Blackkcat yaptı benle devam ediyor sıra sizde inş rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı yollasın 💕🤲