Tgcy __birafitap__ yeni canım geçen ay bu ay bide üstüne çok düştüm ovulasyon testi alıyım deniyim bu ay demiştim inş balalım ya bide kan testinde görürssem hepten rahatlıcam🤦🏻♀️
Melike3777 Tgcy benide haberdar et kuzu acile gıdınce karnım agrıyor miğde bulantısından duramıyorum gebelikten şüpheleniyorum de kağıda yazıyorlae doktorada öyle de direk kana yollar ☺️ Sonucuda alırsın minnik kurabıye olarak 👼👼
NurEto Tgcy hayıt lı haberlerle gel kuzummm 💕 benmde adet günüm ama sarı desem sarı değil kahve desem kahve değil akıntım var hastalanan sanırım
mucizemibeklerken17 ayminaninannesi canım benim de geçtiğimiz ay öyle oldu. 20 küsür gün gecikti. Doktor dedi bu ay yumurtlama olmamış. Pco çıktı. Tarlusal verdi, adet oldum, şimdi ovulasyonla takip ediyorum. Soğan kürüne başlıcam.
mucizemibeklerken17 Gizemnaz_ inşallah kuzum 😇 3 gün oldu adetim biteli. Eşim de şehir dışında görevde 😅 inşallah yetisir 🙈
Tugceecikk Tgcy bence hamilesin canım hcg düşük olduğu için silik cıkıyor daha yani sonuçta sonra çok hızlı yükseliyor zaten iki gün sonra tekrarla yada kan ver en kesin çözüm