Gzmnr Arkadaşlar bugün 2 kez decavit içemeyi denedim böldüm yine olmadı..yediklerim boşa gidiyor kusuyorum. Bunun yerine ne kullanabilirim boyutu küçük olan vitamin var mı acaba...😢😢
Lindam Gzmnr canım bende içemedim yeşimlerime dikkat ettim ve ilacı bıraktım öylece duruyor evde. Kan ilacı da kullanamadım kan değerlerlerim en son çok iyi çıktı kendiliğinden düzeldi. Gebelik boyunca bi tek folik asidi üç ay düzenli kullanabildim başka da ilaç içmedim
dilekkrtp Boyutu küçük olanı bilmiyorum ama bana doktorum balık yagı katkılı vitafemin Dha verdi doktorun yazmasına gerek yok zaten eczaneden alıyorsun reçetesiz ben balıgı yiyemedigim için böylesi daha iyi olur dedi belki fikir olur canım
Gzmnr Fatmanur_yakup17 d vitamin damlası var diye biliyorum decavit multi vitamin var mıdır bilmiyorum ki
Gzmnr Lindam ben normalde de büyük hapları yutamayan birisiyim. Bugün mecbur deneyeyim dedim ama yok olmuyor vallahi midem bulanmaya başladı artık 😢 içmem gerek diye düşünüyorum bunalıma girdim içemedikçe🥵
Lindam Gzmnr Düşün hamileliğimde hiç mide bulantısı kusma sorunum yoktu o ilacın yan etkisi yüzünden bulantım kusmam oluyordu. Bende hayatımda ağrı kesici bile içmemiş bir insanın ilaçlarla hiç mi hiç ilgim olmadı bu güne dek. O yüzden bıraktım çok şükür bebeğim sağlıklı görünüyor 40 haftayı devirdik. Doktoruma sor ya ilacı değiştirsin yada bıraktırsın
gtitiz23 Gzmnr Allah' Allah' bu ilaç çok büyük deilki antibiyotik kadar bnde kullanıyorum ama şükür sıkıntı yaşamadım
Gzmnr gtitiz23 zaten normalde antibiyotik yutamıyorum ki maalesef çok kötü bir durum keşke elimde olsa hepsini içebilsem
Marinedeniz Gzmnr genelde de buyuk haplarin hepsi ama ben vinalac kullaniyorum o da buyuk ocean mummy de buyuk ama daha yutulasi gbi onu deneyebilirsiniz hepsinin icerigi ayni hatta bu ilaclar daha iyi eczaci bana decavit bunlarin yaninda hic kalir icerik olarak demisti
Arin42 Gzmnr bende 3 ayından beri kullanıyorum bi sıkıntı yaşamadım, içebiliyorum yani.sen eğer hic içemeyecek durumdaysan doktorundan vitaminini değiştirmesini söyle, ihmal etme bence
Sldmrt Gzmnr ben de 3 gündür bu ilacı içtikten sonra midem bulanmaya başlıyor ve kusuyorum 😥 yarın kontrolüm var ben de başka bir ilaç isticem doktordan
AysennHE Gzmnr biraz daha küçük decavite göre onu da büyük icemem dedim ama içiyorum decavit gibi zorlanmadım bütün hapları yutma ozurlulugu var bende küçükler haricinde 😃