Linosum ozlemagcaa ay bende 35+1 deyim hamile kalmadan 42 kiloydum simdi 58 im benimde sadece karnım var 🙈 Bebekti suyuydu falan hepsi göbekte bu gidisle doğumdan sonra bize bi sey kalmicak😀
Mom46 20 haftalığım 2 kilo aldım karnımda 16. Haftadan sonra hızlı bir şekilde çıkmaya başladı ve her geçen gün biraz daha büyüyor😳
mehefey Mom46 ne güzel ya ben daha 10. Haftadayım tabi karnım da olmadığı için hamile gibi hissedemiyorum çıksa diye bekliyorum 🤗
mehefey Gzrilknur ne güzel😍😍😍 ben normalde çok yiyen bi insanım ama kilo alamıyorum ilk bebeğimden önce 43 kiloydum doğumdan sonra 50 oldum hala öyleyim hiç almadım. Ama hamileyken hızlıca alan bi bünyem var😁
zelis63 mehefey 27. Haftada 10 kilo aldım bu 2 haftadır biraz belirmeye başladı oda hala o kadar belli değil
Goz-deeee mehefey benim çok erken çıktı karnım 16 haftalık hamileyim ama 6 aylık gbi aürekli insanların karnın ne büyük demesi de bazen sinir bozucu olabiliyor🤷🏻♀️
HanifeOkutan mehefey benim de ikinci gebeliğim :) ilkinde 57 kilo ile hamile kalmıştım hemen farketti karnım ama şuan belirmedi:) ben de görmek istiyorum karnımı ama şuan erken diye işime de gelmiyor değil :) belli olmasın dışarıdan 😊💕
mehefey HanifeOkutan haklısınız insan sabırsızlanıyo da nasıl olsa zamanı gelince çıkıcak🤗 sağlıkla gelsinler😇
Sema12 mehefey 38.haftama grcem 4,5 kilo aldm 54le hamile kaldm 58.5im suan sayili gnlerim kaldo 19 gnm war bakalm daha da almam herald 😂🤭 karnmda cok buyumedi aslnda 6-7 aylik gbi suan oda 5.aydan snra cikmaya basladi 😍😍
Fikret_kayra ozlemagcaa bende aynıyım senle o zmn tartıya inananasm gelmiyor bazen sadece karnım var ama kilo almışım demekki diyorum direk bebeğe gidiyor 58 ile hamile kaldım 36 inci haftadaym 73 kiloyum suan
mehefey Nurcan6148 yaa ne güzel doğumunuz gelmiş artık🤗 sağlıkla alın kucağınıza çok kolay güzel bi doğum olsun😍♥️