mehefey Merhaba kızlar😇 Kaçıncı haftadasınız ve kaç kilo aldınız. Karnınız kaçıncı haftada çıkmaya başladı
ozlemagcaa mehefey 36 haftalık hamileyim 24 haftada çıkmaya başladı karnım 47 kilo ile hamile kaldım 15 kilo aldım ama aynı duruyorum sadece göbek var 😬
mehefey ozlemagcaa maşallah size😍 Benimde ilk oğlumda öyleydi 15 kilo almıştım sadece göbeğim vardı şimdide 10 haftalığız henüz kilo yok bulantıdan😁
Linosum ozlemagcaa ay bende 35+1 deyim hamile kalmadan 42 kiloydum simdi 58 im benimde sadece karnım var 🙈 Bebekti suyuydu falan hepsi göbekte bu gidisle doğumdan sonra bize bi sey kalmicak😀
Fikret_kayra ozlemagcaa bende aynıyım senle o zmn tartıya inananasm gelmiyor bazen sadece karnım var ama kilo almışım demekki diyorum direk bebeğe gidiyor 58 ile hamile kaldım 36 inci haftadaym 73 kiloyum suan
ozlemagcaa Fdm4 Çok fark etmiyor ya alsan da benim göbeğim var sadece kişiden kişiye değişiyor tabi ama ben bütün kilomu 5 aya kadar aldım sonra durdu kilo alimim hâla aynıyım
mehefey HanifeOkutan bende 10. Haftadayım henüz almadım 50 kiloyum. 2. Hamileliğim ama yinede sabırsızlanıyorum karnım büyüsede hissetsem onu artık diye🙈
Gzrilknur mehefey 35+5 sadece verdiğim kiloları almışım. 1 kilo fazlası. Yani 63 ile gebe kaldım 64 kiloyum. Karnımda 6,. Ayda çıkmaya başladı
mehefey Gzrilknur ne güzel😍😍😍 ben normalde çok yiyen bi insanım ama kilo alamıyorum ilk bebeğimden önce 43 kiloydum doğumdan sonra 50 oldum hala öyleyim hiç almadım. Ama hamileyken hızlıca alan bi bünyem var😁
Z123 mehefey 23. Haftadayım 50 yle hamile kaldım 2 kilo verdim 5 kilo aldım şimdi 53 kiloyum son 3 kiloyu 3 haftada aldım 18. Haftadan sonra karnım çıkmaya başladı
ipekveannesi mehefey 37+4 5,5 kilo aldım öyle aman aman bir karnım yok top yutmus gibiyim sadece oda 30'dam sonra çıktı çok minik
HanifeOkutan mehefey benim de ikinci gebeliğim :) ilkinde 57 kilo ile hamile kalmıştım hemen farketti karnım ama şuan belirmedi:) ben de görmek istiyorum karnımı ama şuan erken diye işime de gelmiyor değil :) belli olmasın dışarıdan 😊💕