Misskokulumm Deletedmom133 kuzum sen Happy kids kullanmıyor musun arada denk geliyorum burda sana ben de senden sonra doğurdum merak ettim
Zeys Kbr_2019 Hamileyim canım 30+3..kontrollerde tahlillerde bişe çıkmadı şükür 1 doz yapıldı İğne bide hap vermişlerdi..
Kbr_2019 Zeys hap da kortizonluydu onu be kadar süre içtin? Ya bu arada aynı soruyu tekrar sorarsam kızmayın nolur kafam uçuyor🤦🏼♀️
Kbr_2019 Mervekr kulak ağrısıyla gittim zaten dr a ctesiden beri ağrıyor hem de nasıl. Salı günü yüzümde anormallikler çıktı 😢
Misskokulumm Deletedmom133 ben de kullanıyorum oradaki adım da aynı🤗 canm adın aynı mi denk gelmedim hiç
yarennn79 Kbr_2019 8 senedir kullanıyorum hamilelikte de kullanmak zorundayım hap iciyor san hangi marka o çok onemli
Kbr_2019 yarennn79 hap değil yarencim. Normal de kullanmıyorum. Ama bu yüzfelcinden dolayı PREDNOL 250 mg damardan verildi. Sana ne şekilde ve gebeli sürecinde mi uygulanıyor?
yarennn79 Kbr_2019 ben hap olarak kullanıyorum hastalığım var hamilelikte de kullanmak zorundayım doktor hap verirse genkort adlı hap dışında kullanma
Kbr_2019 yarennn79 rabbim şafi ismiyle sana da şifa versin arkadaşım. Yok işte hap falan değil tek seferlik 250 mg prednol verdi damar yoluyla yapıldı bitti rabbime emanet🤲🏻