Kbr_2019 19+0 ım bugün ve yüz felci geçiriyorum 3. Günüm bugün kortizon aldım. Var mı benim gibi gebelikte yüz felci geçirip kortizon alan? Rabbime emanet dedim ama benim gibi olanlardan da duymak ### istiyorum🙏🏼****
asyaa15 Kbr_2019 canım üstte kalsın diye yazıyorum bi bilgim yok.neden oluyormus dr gözüktünmü inş düzelir bian önce
Oznurrb Kbr_2019 konuyla alakalı bilgim yok kuzum allah acil şifalar versin. Üstte kaldın diye yazıyorum
Zeys Kbr_2019 çok geçmiş olsun rabbim şifa versin inş🙏🏼 Bende alerji olmuştum 1 tane kortizon iğne yapıldı dayanamicak duruma gelmiştim şükür bi sıkıntı olmadı inş size de olmaz 🙏🏼
Kbr_2019 Zeys evet alerjik reaksiyonlarda astım vs yapılıyormuş ama 40-50 mg yapılıyormuş. Bana şuan 1 seferlik 250 mg yapıldı ondan çok korktum hatırlıyor musun sana kaç mg yapıldığını?
Sahika3 Kbr_2019 ben de alerjik astımım olduğu için alerji hapı kullanmam gerekti Ve kortizonluydu, doktorum hamilelere de veriyoruz gerektiği zaman demişti
Kbr_2019 Çok teşekkür ederim hepinize🙏🏼Hamd olsun beyinden kaynaklı değilmiş ani soğuk alma ve gebelikde 2-3 kat fazla oluyormuş vücutta ödem olduğu için kulakta bşy şişmesi sonucu siniri etkiliyormuş. Geçecek rabbimin izniyle dua edin nolur bolur nolur🤲🏻
Qbrick Bir belgesel de izlemiştim hamilelikte %bilmem kaç kişide oluyormuş yüz felci ama doğumdan sonra geçiyormuş.
Zeyneptoprak Kbr_2019 kayın validem eşime hamileyken yüz felci geçirmiş 32 sene önce kayınvalidemin yüzünde çok hafif bi hasar var sağ tarafında eşiminde sağ gözü sağ kaşı daha düşük ama çok belli olmuyo görmesinde herhangi bi sıkıntı yok ama dediğim gibi 32 sene önce yoklukta var tabi o zaman ne düzgün tedavi ne hastane olmamış
Zeys Kbr_2019 hatırlamıyorum canım okadar kötüydüm ki hiçbişeyi inceleyemedim sadece bebeğime zarar olmasın dediğimi hatırlıyorum..kadın doğumcumla onaylayıp yapmışlardı..
Deletedmom133 Kbr_2019 rabbim şifa versin benimde arkadaşım olmuştu doktor sakız çiğne demişti surkeli çiğniyordu umarım taz zamanda sağlığına kavuşursun ezan vakti dualarımız kabul olsun inşallah
Kbr_2019 Deletedmom133 amiiiinnnn herkesle birlikte rabbim banada bebeğimede şafi ismiyle şifa versin🤲🏻 Çenem kırıldı sakız çiğniyorum sürekli uyumak dışında hep ağzımda🙏🏼
Misskokulumm Deletedmom133 kuzum sen Happy kids kullanmıyor musun arada denk geliyorum burda sana ben de senden sonra doğurdum merak ettim
Kbr_2019 Zeys doğdu mu bebiş, sağlığınız yerinde mi 2 nizide? Peki 1 kere mi yapıldı ne kadar süre kullandın onu hatırlıyor musun?
Misskokulumm Kuzum sen Happy Kids kullanmıyor musun Burda denk geliyorum sana benden önce doğurdun sen
Zeys Kbr_2019 Hamileyim canım 30+3..kontrollerde tahlillerde bişe çıkmadı şükür 1 doz yapıldı İğne bide hap vermişlerdi..
Mervekr Kbr_2019 çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah kulak agrınız falan oluyomuydu kulakta birşey birikmesi sonucu oluyomus diyosunuzya benimde kulağım ara sıra tikaniyo merak ettim insAllah en kısa sürede iyilesirsiniz 🙏
Kbr_2019 Mervekr kulak ağrısıyla gittim zaten dr a ctesiden beri ağrıyor hem de nasıl. Salı günü yüzümde anormallikler çıktı 😢