Nuraslanklc ipekveannesi 😂😂benim çantadan başka hazırlığım yok daha yaa temizlik yapamadım epilasyon falan da 38 de yaparım diyordum şimdide birşey olursa evde sancı çekerken hallederim diyorum bakalım😬😬
ipekveannesi Nuraslanklc epilasyon işini bende ağrı sırasında yapmayı düşünüyorum 😅 temizlik yaptım ama şimdi yine yapmam lazım ev eski haline geri döndü 😅
Nuraslanklc Sema1994 düzenli derken gece 15 dk da bir falan oldu nst de 10 dk da bir falandı ağrı oldukça aşağı da baskı oldu sürekli tuvalete çıkma ihtiyacı duyuyorum 😟
Nuraslanklc ipekveannesi 😂😂biz onuda son anda yapalım bende yapsam doğuma kadar olacağı o valla yaptığın gibi kalsa keşke🤣
ipekveannesi Nuraslanklc keskeee 😅 ev neyse de epilasyon gözümü korkutuyor en büyük korkum oldu resmen o halde acil doğuma alınmak falan 🙄😂
hanifebozaslan27 Nuraslanklc bende geçen ilişki sonucu sancılandım nstde sanci cıktı ebe dedi biraz daha olsaydı yatisini yapacaktım bu gün kontrolüm vardı ilişki olmadığı halde sancim var 33.6 günlük bebegim erken doğum riskim var ve ultrasonda 35 görünüyor doktor bilgilere 35 yazdı ilk kızım sezeryan ikici de öyle olacak allah izin verirse ama sanki durmicak erken gelecek gibi zaten şuan doğum kanalında ağır iş yaptigimda kanama veya sanci oluyor ağır işe bilr gerek kalmıyor bazen hatta şuan koltukta oturuyorum sancim var kasılma gıdip geliyor 😥😣
Nuraslanklc hanifebozaslan27 yaa geçmiş olsun inşallah zamanını bekler minik.. ilişkiyi hep duyuyordum da herkes tede işe yaramıyormuş diye pek umudumda yoktu ama tetikledi şimdi devam etsemmi aramı versem bilemedim de
_Mom1 37+4, sıfır sancı, sıfır belirti bende😄 kanama veya su olursa gelebilir de sancılara pek güven olmuyor yalancı mi gerçek mi 😊
Nuraslanklc _Mom1 düzenli olmasıyla belli ediyor aslında yalancı sancıları da çok yaşadım ama düne kadar 😄 gerçek olan kendini cidden belli ediyor düzeni ile
Dilaraeymen Nuraslanklc devam etmeni öneririm canım. 37+4te ilişki sonrası kasılmalarım başladı. Doktora gittiğimde 6 cm açıklık dedi. Ondan önce zaten 3 cm açıklığım vardı ama 6 cm olmasını bence ilişki tetikledi
Nuraslanklc ipekveannesi 🤣🤣aman Allah korusun öyle de alamıyorlarmış sanırım hani dikiş falan oluyor ya doktor söylüyormuş sanırım al vs diye arkadaşımda öyle oldu hafiften çıkmaya başlamış diye jiletle aldı hastanede😆
Smyye-25 Nuraslanklc dedı kontrollere gıdıyom devmlı kontrollerde bsy cıkmadı ama gunde en az10kere vurması lzm desı tık yok bnm kızımda
Nuraslanklc ipekveannesi amin😂😂 kuaföre gittim de gözüm görmüyor diye baştan savmış resmen 🙄 aşağılar olduğu gibi duruyordu gitmicem🤪 eldiven falan halletcem artık 🤣
ipekveannesi Nuraslanklc bende kendim halletmeyi düşünüyorum becerebilirsem tabi 😅 sağ salim atlatalım bunuda inşallah 🙈
Nuraslanklc Smyye-25 hep öylemiydi acaba benimki hep hareketliydi o yüzden hareket etmese dikkatimi çeker hemen mesela doktor demeseydi bile