Nuraslanklc var tabiki arada 7 yıl var. doktorum destekliyor aslında ama benim öyle bir talebim olmadı. Ben bahsedilen riskleri kendi adıma almıyorum. Galeyana getirilen 250 bin civarı kadın var. Sırf maliyetlerin yüksek olmasından dolayı devletin normal doguma dönmesiyle başlayan bu akım. Maalesef doguma sahip cıkma adı altında bir cok kadına ne kadar büyük risk aldığının farkında olmadan zafer kazanacakmış gibi empoze edildi bana göre. Yine bir kesim saglık çalışanı ve hastane bunun ekmeğini yedi ve devam ediyor. Ssvd yi kabul etmeyen yada şartlar uygun olursa yaparım diyen doktorları ikna etmek için evde suyu sancısı gelip saatlerce beklemeye çalışan kendini bebeğini riske atan maalesef cahil olarak degerlendirebileceğim hemcinslerimin vahim hikayelerini okudukca vazgectim açıkcası. İlk dogumda rahatsızlığım nedeniyle ve iri bebek yüzünden sezeryan oldum ama pişman da olmadım. Olsaydı o zaman normal dogum isterdim. Ama şimdi zorlamaya gerek duymuyorum. Komplikasyon olmadan dogum yapan ve kendi adına bu riskleri alanları da tebrik ediyorum. 🌸