Kdzeregli Hanımlar hamileliğim öncesinde sigara içerdim ama normal olandan hatta mentollü pek sevmezdim. Şu an deli gibi mentollü sigara aşeriyorum 🙄 ne kadar zormuş sigaraya karşı koymak😣
Ozgesn Kdzeregli sigaraya karşı koymak gerçekten zor ben ilk bebeğimde daha hamile olduğumu öğrenmeden önce bir sabah kahvaltıdan sonra sigara yakmıştım anlamsız bir şekilde tiksinmiştim o an hamile olduğumu anlayıp test yapmıştım . Ve hiç içmemiştim doğum yapana kadar ve sonrasında 5-6 ay falan yani toplam 1.5 sene falana agzma sürmemiştim kokusu bile fena yapıyordu beni ama bu ikinci gebeliğim hiç tiksinmedim gebelikten önce günde 1 paket içerdim suanda günde 5-6 tane içiyorum 20+2 yim tiksinmedim daha da tiksinmem sanırım cok canım istyo AŞeriyor gibi sanki vicdanım rahat değil ama ... burda kınayan insanlar oluyor kulak asmıyorum isteyen istediği gibi yargılar skntı yok
Leylus Kdzeregli gerçekten canım kendini hıc bu kadar aciz hissetmedim ne illet bisey 😥 yani bu konuda azcik konuşmaya kalksak hemen linç yiyoruz içmeyen anlayamaz bari saygı duyup sussalar yalnız kalmak zorunda kalıyoruz 😥
hilal_yener Kdzeregli bende 8 sene sigara kullandım hamileliğimi öğrendiğimde tiksinmeden bıraktım kendiliğimden bebeğime birşey olcak korkusu galiba o inşallah bırakırsınız 🙏🏻
zelis63 Kdzeregli of ben sigaranın kendisine aşeriyorum resmen çok zor bir durum birakmak ya ben dün gece baya kendimle kavga ettim ilk defa bugun bu saatte kadar içmedim bakalım dayanabilcem mi bebeğin sağlığı ve kilosuna çok etki ediyomus
Leylus Ozgesn canım bende resmen bunalıma giriyorum ilk gebeliğin 18+4 ne güzel 1 ay hıc içmedim hayatımda bir ilkti sonra eşimle aile mevzuları yüzünden çok büyük kavga ettik 1 tane yaktım devamı geldi 😥 günde 1 3 günde 1 6 günde 1 içiyorum aralığı değişiyor ama bu seferde vicdan azabı çekip hasta oluyorum yani çok zor 😥
Kdzeregli Ozgesn gerçekten çok zor. İlk 3 ay tiksindim şu an 4 aylığım deli gibi içesim geliyor tiksinme dönemi bitti anladığım kadarıyla. İçen biri olunca yanımda dumanına yaklaşıyorum kokusu bari yetsin diye. Ama bunu içmeyen kimse anlayamaz gerçekten.
Kdzeregli Leylus insanlar dönüp önce bir kendine baksın ondan sonra başkalarını yargılasın. Herkesin anneliği kendine. Tek sigara mı zararlı hamilelikte sanki kahvenin cipsin kolanın zararlarını anlatmak bile istemiyorum. Sanki bunları yiyip içmiyorlar o yediklerinin bebeklerine verdiği zararları düşünüyorlar mı? Tek dertleri olmuş sigara he deyip geçelim 😏
Leylus Kdzeregli 6 gündür içmiyorum canım ama bugün çok zor dayanıyorum birde eşim askerde bedelli ama sonuçta daha önce hıc ayrılmadık o yüzden çok zor geliyor hareketlerini hissedince belki gerçekten tamamen kafamdan gider sigara diye düşünüyorum sen ne kadarliksin 🤗bu arada soylediklerin çok doğru ama hıc ilgilenmiyorum biri yardım isterse sorarsa elimizden geldiğince doğrusuyla yanlışıyla yardım edilmeli ama yargılamak çok kötü insan çok üzülüyor bu sefer içine kapanıyor
Kdzeregli hilal_yener normalde içmiyorum hamile olduğum için ama bu ara canım çekmeye başladı her an içmekten korkuyorum😣
tuba-ozdogan valla bende 6 ay ıctım hemen bemen 1 aydır ıcmıom ıcerken cok hareket edıodu dedım bırak sen bunu bıraktım kı ben bıldıgın gunde bı pkt ıcıodum valla suanda ıkı hayalım var bırı dogumu atlatmak 2 bebegımı saglıkla kucagıma aldıktan sonra bı keyıf sıgarası yakmak 😂😂
Gamze_M Arkadaşlar hamileyken hiç içmemek lazım ama bazen dayanamıyor insan içiyorsanız da bence Winston one için değerleri diğerlerine göre çok düşük zifir:1 mg nikotin:0,1mg karbonmonoksit:2 mg en azından diğerlerinden daha az zarar verir bence
Gamze_M Kdzeregli bende ilk bu ne dumanı bile yok diyordum şimdi çok canım isterse bi tane içiyorum ama sanki normal sigara içiyormuşum gibi geliyor 😂
Kdzeregli zelis63 açıkçası sigara içmeyen insanların çocukları da hastalıklı doğabiliyor. Tabi ki içilmemeli o ayrı ama dayanamadığı noktada 1 tane veya yarım içebilir bence insan