nurdannecip Merhaba ben doktorumu değiştirmek zorunda kaldim yalova devlet hastanesine gidecegim oradaki doktorlar hakkında bilgim yok İlyas tunç beye randevu aldim yardimci olur musunuz nasip bi doktor yada orada onerebileceginiz doktor varmi ?
nurdannecip ArzuuzrA evet doktoruma ulasamiyorum bugün tekrar aradim haftaya arayin doktor izinli diyor hastaneye güvenin kalmadi duzelecegi yok oyaliyorlar
ArzuuzrA nurdannecip bende Ahmet beye gidiyorum 2 hafta sonra randevum var bilmiyorum ne olcak düzelir inşallah sona geldik artık 😌
nurdannecip Doktorumdan çok mennunum evet ahmet zare ama bu hastane beni çok rahatsız ediyor kimse net birşey söylemiyor.bugün devlet hastanesine randevu aldim İlyas beye nasil bi doktor bilginiz varmi?
Asdf Benimde devlet hastanesinde duyduğum yok bende uzmanlar Ercan beye geçtim . Bu hafta doktora gitmem lazımdı ahmet zare 15 gün rapaorlu dediler geçen haftada 1 hafta demişlerdi
ArzuuzrA Asdf memnun kaldınız mı peki.Acil bişey olsa onların yalanlarını bekleyecek halimiz yok can taşıyoruz mecbur başka doktora yönelicez
nurdannecip Asdf ercan beyden memnun musunuz fiyat hakkında bilgi verir misiniz ? Bugün devlet hastanesine gittim boyle rezillik görmedim hayatında bende ercan beye gideceğim
Asdf Memnun kaldım ilgiliydi hemen anlatı zaten Atakentin hastası oldugumu suan için Yalova’da başka alternatifte yok🤦🏽♀️
Damlarslan Bende zeynep hanıma giidyodum işten ayrıldı onuda tesadüfen öğrendim. Ahmet beyden randevu aldım geçen hafta ama doktor o gün hastanede olmucak diye aradılar gidemedim
ArzuuzrA Damlarslan bugün aradım bende evet Zeynep hanım kendi bırakmış işi Ahmet beyde kızının mezuniyeti için yurtdışında 1 hafta daha iznini uzattı dediler peki dedim acil bişey olsa doğum falan o zaman ararız Ahmet beyi burdaysa gelir yoksa başka hastaneye sevk ederiz diyo şaka gibi yani şuan hastanede kadın doğumcu yok ☺
Asdf Evet hatta az önce eşimle ordan geçtik hastane bomboş karanlık acil bi durumda oraya gitmeyelim bile direk devlet hastanesine🤦🏽♀️
ArzuuzrA Asdf randevuma 2 hafta var bakalım haftaya da aynı şeyi söylerlerse gitmiştir 33. Haftadayım hala ayda 1 çağırıyo oda ayrı bişey
ArzuuzrA Asdf 2 haftada bir çağırması lazım normalde. Aynen ağzından zorla laf alıyoruz bidaha hamile olsam asla gitmem zaten buda bahane olmuş olur nasip kısmet