kirpikmeselesi spiker_anne nerde yaptırdınız ve ne kadara yaptırdınız 😄 çok beğendim maşallah çok güzelmiş 😍
Sahreyldrm SnmTt oo gercekten çok pahalı internette 25 liraya falan görmüştüm ve sonra denk geldi kendim aldım yaptım gerçekten aynısı oldu ve çok da güzel olmuştu ama kullanamadim malesef ama ilerde kullanırım dersen yine sen bilirsin insan hevesleniyor çünkü bilirim 😊 evet örgü bence daha ağır olur ve çok pahalı ya bı emzik Zinciri altı üstü yine de canın istiyorsa al kendin yap canım çok kolay diziyorsun sadece
SnmTt Maytekin aynen öyle valla yeteneksiz olunca işte aman yaptırıyım gitsin diyoruz ama zaten masrafımız çok
gulsunbebek Değerli anneler, emzik zinciri gibi boncuklu ürünler kopma ve çocuğun yutması, burnuna sokması gibi risklerden dolayı beni çok tedirgin ediyor. Çok şık evet ama güvenilir mi 🙄
FdmNuur_Smtt SnmTt netten bakıp yapabilirsin inan bnde bu zamana kdr iki ters bi düz atkıdan başkasını bilmezdim inandım baktım ordum ama hiç yapmam diyorsanız sadece onu yaptırırsınız