Gulap-1234 Cumartesi 6. Ay oluyorum Bugun tartıldım hastanede 7kilo almışım toplamda 6ayda sizce nasıl?
Oya27 Gulap-1234 bence gayet normal bende 22. Haftadayim 4 kilo aldim ama ilk aylarda kilo kaybetmiştim bulantı ve kusmadan dolayı
Seymaaaaaaaa Gulap-1234 vallahi cok iyii. 70 kilo ile hamilr kaldim 7. Ayindayim 86 kiloyum. Tam 16 kilo aldim ve onumde 2 ayim var diyete basladim. Ekmek hamur ici tuketmiyoum.
Zuleyhaaslan Gulap-1234 bende aynıyım 🙈 74 ile hamile kaldım 6 aya girdim 6 kilo almışım ama her ay bi kilo dğeil 20 haftadan sonra aldım 😅🤦♀️ İnşallah düzenli olarak alırız
Tugcem92 Gulap-1234 aynen aynıyız seninle :) ama bana çokmuş gibi geliyo 6 ayda 7 kilo. Çünkü hepsini 4. Aydan sonra aldım ben
Gulap-1234 Tugcem92 tatlıyla aram çok yüksek acayip seviyorum ama yemiyorum birde hamile değilken sigara kullanıyordum bıraktım bu durumdan dolayı belki ondan dolayıdır diyorum :)
Handekiraz2302 Ben de 24 haftalık hamileyim 11 kilo almışım amannn çocuklarımız sağlıkla doğsun da verilir diye düşünüyorum etrafınıza kulak asmayın yeter 🤚🏻
Nurdankadir Gulap-1234 Ben sanırım son aylarda kilo alacak gibiyim.5. Aydayım 1 kilo vermisim daha almadım. Durup durup bu aydan sonra hızla alacak gibiyim heralde.