Valla iyi ki büyük bir bölümünü 28.haftamda hallettim çantamı hatta bebek için sonraki süreçteki alışverişimi de .(yıkama ütuleme de dahil).yoksa perişan olurdum.çatı ağrım var arada kasılmalarım oluyor.yürumwkte çok zorluk çekiyorum.uzun süre ayakta kalınca veya 15 dk yürüyünce rahimde ince bir sızı hissediyirum.Şuan 32+1 deyim.Şimdi bebeğim için cantaya şunları koydum: "10'lu hastane çıķışı,3 tane tulum,4 zıbın,3 çorap, 3 eldiven,3 şapka,2 yelek,20 tane bebek bezi,ıslak mendil,3 tane alt açma örtüsü,3 tane ağız mendili,1 kalın bir ince battaniye,bir muslin örtü.(sağ olsun dayımın gelini kumaşı kendi alıp dikti hazır olanlardan daha büyük.artan parçalardan da 3 tane omuz örtüsü çikarmış)her ihtimale karşı biberon,süt sağma makinası,şırınga. Kendim için ise:bir gecelik,bir pijama takımı,1 tek alt,bir paket depent,4 tane orkid,4 tane büyük belli kilot(sezeryan olacağım dikislerim acımasın diye)terlik,çorap, sırtıma hırka,atlet,göğüs kalkanı,göğüs pedi.Unuttuklarım olabilir baya oldu çantaya koyup kaldıralı.Eksiklerim ise:göğüs ucu kremi,pişik kremi,kişisel bakım eşyalarım (diş fırçasi,macunu,rimel,deodorant vs...gibi)ve puset.