1987gokce Papatyaa 17..haftada acaba bebeğim mi diyodum ama şuanda 19+4 'teyiz 2 3 gündür kıpır kıpır oğluşum 😀 ama çok yukarda hissetmiyorum hala rahim bölgemde sizde de öyle mi ?
Esilamm 1987gokce Papatyaa Bende 19 oldum bu gün üç gündür hissediyorum Harika bi duygu ve hıçkırığını da hissediyorum her gün hıçkırır prensesim 👼
Papatyaa 1987gokce benim bebeğim ki z ondanmi ağır anlamadimki 😂 18+3 uz 13 haftadan beri gıdıklama var o kadar
1987gokce Esilamm oy maşallah suphanallah 💕 yerim hıçkırmalarını ben onu hissedemedim henüz ama kipirdak bir oğlan benim ki 😁
1987gokce Papatyaa kız çocukları için anne rahminde daha geç kemiklenir derler belki ondan olabilir 😊 sağlıkla sıhhatle gelsin cümlemizin yavruları dilimde hep bu dua ❤
DidemYldrm Valeriamom 19 haftam bitti 20 e girdim sertleşme varda kasılma yok doktoruna söyle erken Doğum riski olabilir
DidemYldrm Esilamm çünkü 20 haftalık hamilesin o yüzden doktora gittiğin zaman doktorun sana 19+3 dediğinde demeye çalıştığı 19 hafta bitmiş 20 haftaya gireli 3 gün olmuş demek
Hatice96 17 .haftada hissettim kızımı herkes hissetmiyor musun diye sorular soruyordu acaba bi sıkıntı mi var diye korkuyordum.17 .haftada hissettim şimdi 20 haftaligiz sürekli hareketler nasıl güzel nasıl. 💕💕
Sevda6767 DidemYldrm benim de kafam karışıyor canm şimdi ben 18+2 yim. Soran olduğunda 19 haftalık mi dicem?
Esilamm DidemYldrm ama o zaman yüzdelik dilim de yarım göstermesi gerekmez mi Dr. Banu çiftçi nin programında 😂
Sevda6767 17 de hissettim çiçeğimi 😍 18 +2 yım. Maşallah bugün babası da azıcık hissetti. Rabbim herkese nasip etsin inşallah 🙏🙏