Canan_olg bilaloguzunannesi tetetoz aşısının bebeğe ve bize zararı yok faydası var allah korurusun yaptırmazsak riskli ben geçen yıl yaptırdım hamile değilken kolda ağrı oluyor bir kaç gün okadar
Poncikveannesi Nurak üçüncüsü haziranda dedi yaptırmak istersem benim doğum martta nasip olursa dolayısıyla 2 doz oluyo hamilelikte
Havva23 bilaloguzunannesi bende 18.haftamda yaptırmıştım hiç ağrı sızı olmadı kişiden kişiye değişiyor
Damla123- Havva23 bana da 18. Haftada gel demişlerdi ama herkes 20 de falan vurulmuş daha hareket hissetmiyorum 17. Haftamdayım sizce gideyim mi haftaya
Havva23 Damla123- gidin bence hareket hissetme kınusundada bende 18.haftanın son günlerinde hissettim yani daha vakti vardır
Zeys bilaloguzunannesi yaptır canım ihmal etme 1 gün su değdirme duş fln alma..birkaç gün ağrıyor kolun kişiden kişiye değişiyor tabi şişen de olabiliyormuş benimki şişmedi..1 ay sonra ikinci doz 3. Dozu da doğumdan sonra yapıyorlar..ikinci ve üçüncü dozda ağrı sızı olmuyor ☺️
bilaloguzunannesi Zeys aynen Rabbim nasip ederse yapılan tüm aşıları yaptırıcaz bebegimizde de oyle tüm aşıları yaptırmak istiyorum özel olan aşıları da yaptırıcaz
Yeni_annee Yaptırırken kendini serbest bırak canım derin nefes al ver hiç acimiyor sonradan biraz sızlama oluyor kolunda o da bir kaç güne geçiyor
Sibelilhami Bende kararsızım aşı yaptırsam mı yaptırmasam mi araştırdım aslında yan etkisi de yok gibi ağrı ateş halsizlik dışında tabi bebeğimi etkiler mi acaba çok kararsızım 😏
bilaloguzunannesi Sibelilhami bence yaptirmalisiniz aşılar önemli benim annemde 3 hamilelik geçirdi hepsinde yaptırmis bende yaptırıcam
Sibelilhami bilaloguzunannesi bir hafta sonra doktora gideceğim o zaman bir sorayım bakalım büyük ihtimalle yaptırırım çünkü herkes öneriyor 😊☺️
Ay-Bek bilaloguzunannesi Yok sağlık ocağında. Belli bir haftadan sonra sağlık ocağında da bebeğin kalbini fetal doppler adı verilen cihazla dinliyorlar :)
Ay-Bek bilaloguzunannesi Bana da duş falan alma demedi. Hatta aşıyı sabah oldum akşam duş aldım. Her gün duş almadan duramam normalde de.