Ibrahimefe mirayahsen bebeğinız kaç kilo suan peki bende 33+5 haftalik hamleyim 2 kilo dedi doktor az geldi de normal mi acaba
CansuHakanDabakan Deniz14 aynen aynen hep bilirler bide kaç kilo aldın diye sorarlar ya size neeeee diyesim var🙈
shdemir Deniz14 Bence çevrendekiler az konuşsunlar cok konusup bos konusuyolar belli. Ben 14.haftamdayım ve sadece 500 gram aldım zaten genelde 5.aydan sonra kilo alınıyomuş insanlar bilmeden moral bozmaya cok meraklı sen kimseyi takma bosver
Aysealty Deniz14 17haftalık hamileyim henüz 1kg aldm gayette saglıklı besleniyorm cnm önemli olan kilo almak degil alıp napıcaksn önemli olan bebege fatdalı seyler yemek için rahat olsn☺
Betulgiller Deniz14 13+5 haftadayım ve sadece 500gr aldım doktorum bebek sağlıklı dedi. Elimden geleni yapıyorum ama mide bulantısından yediğim herşeyi çıkartıyorum
Deniz14 Betulgiller ben hiç mide bulantısı çekmedim Allah’a şükür mide bulantısı olanlara sabır versin Allah
HaticeTfekakr Dyguonr yalnız değilsin bende 19 haftalık oldum ve 6,5 kilo aldım!!! 6 aylık gibi göbeğim var!!! Çok zayıftım hamile kalır kalmaz karnım şişmeye başladı 2 aylıkken 4 aylık gibi görünüyordu! Birde riskli olunca devamlı yatıyorum!!!
Dyguonr HaticeTfekakr benim göbeğim de büyük biraz. 45 kilo ile hamile kaldım zayıf olanlar daha çok kilo alır diyorlar ne kadar doğru bilemiyorum tabi
Deniz14 HaticeTfekakr hiç kimseyi dinlemiyorum artık burda konuşup dertleşmek gerçekten çok iyi geliyo sen de kim ne derse desin önemseme önemli olan benişin sonuçta
Gamzedeniz HaticeTfekakr ben 10 kilo aldım 19+6 dayım şuan. Ve dikt etmeme rağmen. Napcaz bilmiyorm ya 🤔
gunaynur Ben 19. haftadayım 3 kilo almışım. Bence kiloya fazla takılmamak lazım. Bebek sağlıklı olduktan sonra sıkıntı yok.
Aye-zcanKlal Bende 16 haftalık hamişim 56 kilo ile başlamıştım ama hiç kusma olmadığı halde 2-3 kilo verdim doktor normal dedi bebişin iyiyse kilonun bi önemi yok kimsenin lafına bakmayın rahat sıkıntısız bi hamişlik yaşayalım inşallah
Zs18 Dyguonr ben 39 kiloyla kaldım hamile şuanda 50 kiloyum sanırım doğru tespit zayıflar daha çok kilo alıyor
Handeberkay Deniz14 hiç takılma ben hamile kalmadan önce dıyetteydim 16 kilo verdim 50yle hamile kaldım 300gram aldım sadece 11 haftalığım doktorum takdir ediyor şakın yeme fazla deip duruyor sağlıklı bir kilo alımı olsun diye sende takılma hiç
Deniz14 Handeberkay bir kadına denk geldim hamişliğini sadece 4 kilo alarak bitirmiş bebiş gayet tombuldu önemli olan cidden bebiş
Zs18 Fatma1983 maşallah o zaman benim doktorum da diyor 25 kilo rahat alırsın sen diye 😂 doktorun yüzüne karşı bi oha çekmiştim 😂😂