Halime_dgrl12 Kızlar gebelikte kaçıncı ay da 1 aydan az a düşüyo kontroller ve bir de nst ne zaman başlıyor ?
Minikmucizem_ Halime_dgrl12 33. Haftada ilk nst mi oldum. 2 hafta sonra gel dedi bidaki gidisimde bir haftaya dusurecekmis artik
_berivan1404 Halime_dgrl12 35. Hafta da nst yapıldı, ondan sonra her hafta kontrole gidiyorum doktorum bu şekilde devam edicek dedi doğuma kadar her hafta gidicem nst yapılıcak, çatı muayenesi henüz olmadım şuanda 36. Haftadayım 🌸
Ezgice Halime_dgrl12 31 haftamda gittiğimde on beş güne bir gel dedi artık doktorum 33de gidicem şimdi. İlk nst de o zaman çekildi
Teslimedeniz Halime_dgrl12 35. Haftamda nst çekildi ve 37. Haftanda tekrar gel 38 de de çatı muayeni yapalım duruma göre Doğuma karar veririz dedi
Emin_e 33 haftadayim nst ye henuz girmedim ama 2 haftada bir gidiyorum kontrole doktorum o sekilde cagiriyor
hunilimom Halime_dgrl12 ben hep 3 haftada bir gittim 34 fen sonra 2 hafta 36 dan sonra haftada hergün gittim 34 de nstye girdim her doktor farklı oluyor kimisi 36 37 den sonra çağırıyor 2 haftada bir 40 dan sonra da 2 güne bir nst çektirip geldim
Deniz34 Halime_dgrl12 35. Hafta ve ondan sonraki haftalar nst ye bağlanıyorsun. 38 de çatı muayenesi yapıyorlar
Fasulyeninannesiii Halime_dgrl12 34 den sonra her hafta gel dedi ve ilk nst mi 34 de cekti 36+4 olduk
Fasulyeninannesiii Tuana98 bebeğim dogum pozisyonunda ama kanala girmemisti daha karnim da asagi indi hafifledi gibi
hilaldg300 Halime_dgrl12 doktor doktor değişiyor canım 35 te gidince iki hafta sonra gel dedi 37 de gidince haftaya gel dedi 38 olduk cumartesi kontrolüm çatı muayenesi olucam galiba bu sefer
Esmaemenova Halime_dgrl12 30 haftadan sonra canim doktor haftalari azaltiyor mesala once 3-2 37 haftadan sonra 1 haftadan bir kontrol istiyor
Esmaemenova Esmaemenova o birazda doktora bağli bi durum birazda mesela ben 33 haftami bitirmek uzreyim herşey yolunda dedi bebek çok aşağda dedi ama yine 4 haftadan sonraya gün verdi gitmem icin🤦🏻♀️