Esrayy Ozlem35 maşallah çok güzel bi an olmuş Allah sağlıklı hayırlı ömür nasip etsin darısı bize inşallah sağlıkla kucagımıza alırız yavrumuzu
Zeyk ay zaten cok duygusalım burnum sızlayarak okuyorum sanki yaşamışım gibi darısı bizlere olsun saglıkla büyüt cimcimeni 💜
Hlal Özlemim Allah bağışlasın sağlıcakla büyütelim bebislerimizi inşallah 😌🥰♥️♥️♥️♥️ha bugün ha yarın dogurcaz diye die sonunda dogurdk😁inanamiyorum
Ozlem35 Hlal Canım benim dediğin gibi bugün yarın derken ikimizin de aynı gün doğum yapması muhteşem oldu 👏🤲😂 Iyiki tanıdım seni canım benim çok güzel anne oldun...Amin 💜🤲
Aysegulsenel Ozlem35 ayyy ne heyecanlı anlatmışsınız gözünüz aydın olsun Hayırlısıyla Allah analı babalı büyütsün inşallah gönlünüzce olsun Maşallah diyelim darısı bizim başımıza 🙏😍😍😍😍
2121 Ozlem35 kaç kilosunuz dependin orta boyunu aldım 78 kiloyum şuan bir hafta sonra ben de doğucam Allahın izniyle sizce olur mu bana orta boy
uzunkirpik1728 2121 canım vücut tipinede bağlı biraz ama ben minyonum ve 67 ile doğum yapmıştım orta boy bacaklarımın kenarlarını çok sıkmıştı ve yara falan olmuştu( bilmiyorum belki 2 paket kullandım diyedir) söylemek istedim🌺
Ozlem35 2121 canım benim ben 75 kilo doğuma gittim kesinlikle BUYUK BEDEN DEPEND almalısın...Orta boy küçük.diyorlar herkes
Kuzucukannesi Ozlem35 sizlerle birlikte saglik ve mutlulukla gecirecegi uzun bir omru olsun Lila bebisin 💜 Gozunuz aydin 🎊🎉
2121 Ozlem35 evet ben de aldıktan Bayağı sonra ogrendim bunu olmazsa alıcam buyuk boyunu da sagol cnm🙏🏻
Rabia30-Adem Ozlem35 Hem gülerek hem ağlayarak okudum ne kadar güzel anne olmuşsunuz hayırlısıyla sağlıkla büyütün bebeğinizi inşallah. Rabbim bizlerede nasib etsin Inşallah bizde buraya doğum hikayemizi yazarız🤲🌸🥰