Hilal54 Tolsel ben de de var aynisi ayrica kasiklarim da kasılmalarım ve hep tivaletim varmis gibi bi his var
Tolsel Kızlar bana dinlenmem gerektiğini söyledi iğne serum vurmak istedi ben istemedim iznimi başlattım yatacaksın dedi oysa ki benim hiç riskim yoktu ben anlamadım
Tolsel Marry ben bu doktoru hastaneyi anlamadım para için mi yapıyorlar bilmiyorum nst de sancım çıktı hemen bi telaş bişey
Svcnn Tolsel sol tarafa dogru yatnca bebege kan akisi daha rahat gder dye biliyrm belki sancilarda mi o tarafa yatnca daha anlasilir oluyr acaba
Svcnn Tolsel sanciniz kaclarda gorunuyr baktinzmi ebeler bana kayda deger sancilar icin 60 olmasi gerk demslerdi
OlgaArslan Tolsel benim bildiğim doğum belirtisi canım sezaryene girmeden sancılarım başlamıştı ve senin dediğin gibi olmuştum tuvalete gideyim demiştim dr sancın var gidemezsin diyip acil sezaryene almışlardı. İstersen doktora git canım
Reallove Tolsel ben bugun kendime gelemedim bi bel ağrısı bi karın ağrısı anlamadım niye acaba beni de nst ye sokar mi yarın ya bi de ilk kez o doktora gitcem telaş yaptım şimdi