Sonay Tolsel ya ben bnu hamile değilken yaşadım kist var demişti doktor ama hamilelikte olur mu bilemem ne zaman kontrole gittiniz acaba ?
Reallove Tolsel bende de adet olacakmisim gibi oluyor ve aşağı doğru baskı da hissediyorum arti bel ağrısı
Svcnn Tolsel bikac gun once bende yasadm simdi 35+3 gunlgm hatta acaba dedm dgum belirtsi mi.bu dye baski.olnca hani lavbya gdyrm bse yk ama sanci gbi olup tvaltm var gbi baski yaptrdu
Marry Tolsel aynen şu 2 gündür öyle özellikle ayağa kalktığım zaman baskı hissediyorum sanki tuvaletim varmış gibi
Marry Tolsel direkt popom 😂 çocuk ordan çıkcak sanki bilmesem şüphelencem 😂 doktor cvp verirse banada yazar mısın
Marry Tolsel ben en son cuma gittim nst de sancım yoktu baskılar normal bebek aşağı iniyor demişti ama böyle olmamıştı
Tolsel Reallove kendimizi yorunca mı oluyor napıyor anlamadım doktor işini n’aptın vitalle ilgili konuşuyorduk dimi canım
Reallove Tolsel ya evet oraya devam ettim de yarın medilife a gideceğim o doktor u baya oven olmuş bi denemek istedim
Tolsel Marry ben bu doktoru hastaneyi anlamadım para için mi yapıyorlar bilmiyorum nst de sancım çıktı hemen bi telaş bişey