Benmde ocağın 13 randevum var işte o zamanı bekliyorum ara ara bulantım oluyor öyle çok abartılacak gbi değil hafifde olsa var
4 hafta kese yo
busraidris kese beta hcg degeri 1500 olmadan gözükmez. Bahsettiğiniz belirtiler de ancak bu hormon vücutta yükseldiköe orta cıkar. Henüz kendinizi öyle hissetmesenizde bu degere göre hamilesiniz. Hayırlı olsun
busraidris canım endişelenme ilk öğrendiğimde değerim 83.18di ve tam 6+0da keseyi gördüm
busraidris 4 haftalık görünmez. Benimde görünmemişti.canım şimdi gitseniz görünür.
busraidris 4 haftalık mısın 6 haftalık mısın neye göre 4 hafta dedin be eğer 4 haftaysa kese görünmeyebilir
Kızlar merhaba,,
Aranıza yeni katıldım bende... 31 Aralıkta kan tahlili yaptırdım beta-hcg 1105 olduğunu öğrendim ve yeni yıl hediyesi oldu bize ama hala şaşkınlığını atamıyoruz:) tabi çok tecrübesiz ve bilgisiz olduğumuzu da anlayıverdik bu haberden sonra. En son adet tarihim 1Aralık yani daha 4+4 'teyiz. Doktora ne zaman gitmeliyim? Kese oluşmuşmudur? Muayenede sadece ultrasonlamı bakacak? Beni azıcık bilgilendirin yaa
Esinti1903 6. haftaya girince kalp atışı duyulur mu doktor tarihim 15inde ama nasıl bekliycem bilmiyorum
Ben de 4haftalıkken gittim doktor muayene bile etmemişti 7.haftada gel demişti. Beta 5000 in üzerine çıkınca gittim 5+4tü sanırım kese vardı bebek yoktu. 6+4te gördük bebişi. Kalp atışı da 7.haftada.endişelenme.
SeymaArslan Çoğu doktor kalp atışı için gönderilen sinyali önermeyip sadece ekranda gösteriyor biz 12 de duymuştuk ilk merak etmeyin hersey yolundadır olmasa sinyal verir bebiş sağlıcakla gelsin inş 😍
4rhas inşallah 🤭 bizim ilk çocuğumuz ve yeni evliyiz ondan bu merak 🥰
busraidris canım kese 5000 lerde gözüküyo benim 1116 idi gözükmedi öerak etme daha erken ve bu 5 hafta 3 günlüğe tekabül ediyor
busraidris bulantıda bulantı da 7. haftada başlıyor
busraidris beta hcg değeriniz 1200 olmadan kese zaten görünmez.Öyle olduğunda bile hemen görünmeyebilir.6 haftayı bekleyin😊
Ebrugunesss en son adet tarihimine 20 kasım adet takvimine göre 6 haftalık hamile görüküyorüm ama kan testi sonucunu göre 4 haftalık gözüküyorum
busraidris o zman 6 haftayı karıştırmayın siz 4 haftalık hamilesiniz zaten muayeneye gittiğimizde kaç haftalık deniyor öyle takip edi âdet takviminden takip etmeyin o zman 4. Haftada kesenin görünmemesi normal