Erkanpasam NurEto canim ben hic ayirt edemem hamilelikle adet belirtilerini bazen oldu diyorum adet oluyorum sen adet diyosun insallah tam tersidir bebektir
NurEto Erkanpasam valla bende hiç gebelik yaşamadım ayırt edemiyorum ama hissediyorum diyorlar ya hep bide ben her ay belirti buluyordum bulduğum belirtiler şimdide aynı 😂 ondan galiba
Rabia30-Adem Erkanpasam belirti varmi peki benim de 8 ocak ama pek bir belirti yok sadece belim ağrıyor
Erkanpasam Rabia30-Adem hicbir belirti yok sadece adete 10 gun varken goguslerim siserdi simdi tik yon adi insallah
selinn35 Erkanpasam valla belim agrıyor bazende yumurtalık taraflarım agrıyor bende blmiyorum goguslerde siskinlik vs yok. Ader olmak istemiyorum tek istedigim buu
Tugceecikk Bende adet olucak gibi ağrı var arada oluyo 5 gün kaldı adetime göğüslerimde şiş ağrıyo belirti bulmak istemiyorum ama insan düşünmeden duramıyor :/
Bus_ak18 Erkanpasam ben geç yumurtladım birkaç gün oldu yani. Adetime 8 gün var inşallah mutlu haberi burada bizde paylaşırıız canım ❤
Mucize_istiyorum22 DiplomaliEvHanimi bnmde ayın 26sinda lekelenmem olmuştu iki gün sürmüştü adetten bitiminden 5gun sonra olmuştu neden olmuş olabilir bi fikrin varmı?
Erkanpasam Mucize_istiyorum22 aynen canim benim kasintim coktu idrarimi yaparken baya sizlardi hap ve fitil verdi doktor
Mucize_istiyorum22 Erkanpasam bnm o yok iste zaten 1 ay olmadı doktora gideli enfeksiyondan şüphelenmiştim bi ara yoktu çok şükür