Mom36 Erkanpasam Benimde 3 ocak .5 gün once kahverengi iki damla lekelenme yasadim bu günde cok acik pembe akintim olmuş ins. Hasta olmam cok ümitliyim bu ay. Rabbim isteyen herkeze nasip etsin 🙏
selinn35 Erkanpasam benimde 8 ocak adet tarihim yakınmışız ikimiz. Bakalım sabırla bekliyorum bende 🙏🏻
NurEto Erkanpasam 3 ocak dün değil önceki gün test yaptım negatif ama göğüslerim acayip sızlıyor el vuramıyorum ama bilmiyorum büyük ihtimalle hastalanacam
DiplomaliEvHanimi 5ocak bugun bel agrim var. 18indede 3gunlekelenmem oldu. Karnimda hafifden sizlio ins gelmez
Mucize_istiyorum22 DiplomaliEvHanimi bnmde ayın 26sinda lekelenmem olmuştu iki gün sürmüştü adetten bitiminden 5gun sonra olmuştu neden olmuş olabilir bi fikrin varmı?
Ayse_okyel Mom36 benimde yarın ama kan verdim dayanamadım 30 Aralık’ta çıkmadı 😞 inşallah senin gönlündeki gibi olur . Be inşallah benimde geç döllenme olmuştur .
selinn35 Erkanpasam valla belim agrıyor bazende yumurtalık taraflarım agrıyor bende blmiyorum goguslerde siskinlik vs yok. Ader olmak istemiyorum tek istedigim buu
Erkanpasam NurEto canim ben hic ayirt edemem hamilelikle adet belirtilerini bazen oldu diyorum adet oluyorum sen adet diyosun insallah tam tersidir bebektir
Erkanpasam Ayse_okyel insallah oyle degil sede sikma canini vardim rabbimin bildi bidahaki aya nasip kismet ederse