Melek2152 Ayse-gul Amin Rabbim kimseyi o kapılarda boynu bükük bırakmasın diğerlerine göre cok kolay olur ya ne acele ediyorsun demek ama bize söylenen onca laf yüreğimize nasıl oturur ancak biz biliriz 😪
Ayse-gul Melek2152 aynn valla ben bayramda ailemin yanına gtmedm bı akrabamız gelmişti memlekete annemle konuşurken TLF da sordu çocuğu yokmu niye yapmıyor filan sorunca zoruma gtti gtmedm
Yelz_91 Melek2152 hyrlısı olsun canım . Biz 5+2 de keseyi gördük . 7.hftada da kalp atımlarını duyduk🥰
Ozge3747 Melek2152 Evet canım öyledir sağolsun bütün hastalarına karşı öyle. Benim 3 senedir doktorumdu, doktorluktan çok abilik yapmıştır bana... inş sen de sağlıkla kucağına alırsın bebişini ☺️
Ayse-gul Ceycey13 ayıptır sorması tüp için ne kadar ödediniz benim tutmasaydi bende o kadını düşünüyordum o yüzden sordm
Aydanaydn Nihalcelikk kızlar bişey sorcapım bende tüp bebekle hamileyim crione jel yerine baştan beri progestan fitil kullanıyorum ama aşırı kapandı rahim ağzım fitil atıcak yer bulamıyorum artık bu durum normal mi sizde kullanırken o kısmın daraldığını hissediyomusunuz.
Cido_Cim Melek2152 merhaba ben de tüp bebek annesiyim. 2. Denememizde güzel haberi aldık😃 heyecanlı, endişeli bir süreç normal hamileliklere göre.. şuan kızıma 30 haftalık hamileyim. Dilerim sizin de herşey sorunsuz, kolayca geçer 💜
Aydanaydn Nihalcelikk her hafta biraz daha daraldı bu hafta artık progestanı atmaya yer kalmadı😂 ağızdan alıcam mecbur🤢
Melek2152 Aydanaydn ağızdan alımı çok rahatsız ediyormuş sanırım ama yinede siz bilirsiniz ben crıone jel kullanıyorum
Aydanaydn Melek2152 evet duydum da denicem bakalım inşallah yan etki yapmaz . 6. Haftadan beri ara ara kanamalarım oluyor 10 gündür falan kesilmişti dün yine peçeteye geldi artık fitil mi yaptı mı düşünmeye başladım çünkü aşırı ağrıdı atarken .