Ayse-gul Ceycey13 ayıptır sorması tüp için ne kadar ödediniz benim tutmasaydi bende o kadını düşünüyordum o yüzden sordm
Aydanaydn Nihalcelikk kızlar bişey sorcapım bende tüp bebekle hamileyim crione jel yerine baştan beri progestan fitil kullanıyorum ama aşırı kapandı rahim ağzım fitil atıcak yer bulamıyorum artık bu durum normal mi sizde kullanırken o kısmın daraldığını hissediyomusunuz.
Cido_Cim Melek2152 merhaba ben de tüp bebek annesiyim. 2. Denememizde güzel haberi aldık😃 heyecanlı, endişeli bir süreç normal hamileliklere göre.. şuan kızıma 30 haftalık hamileyim. Dilerim sizin de herşey sorunsuz, kolayca geçer 💜
Aydanaydn Nihalcelikk her hafta biraz daha daraldı bu hafta artık progestanı atmaya yer kalmadı😂 ağızdan alıcam mecbur🤢
Melek2152 Aydanaydn ağızdan alımı çok rahatsız ediyormuş sanırım ama yinede siz bilirsiniz ben crıone jel kullanıyorum
Aydanaydn Melek2152 evet duydum da denicem bakalım inşallah yan etki yapmaz . 6. Haftadan beri ara ara kanamalarım oluyor 10 gündür falan kesilmişti dün yine peçeteye geldi artık fitil mi yaptı mı düşünmeye başladım çünkü aşırı ağrıdı atarken .