Natlus Belirsiz Rabbim gönlünüzü yüzünüzü güldürsün inşalalh bebeğin seninlendr insallah.🤲 Amin kuzum Allah razi olsun❤🐣
duygusm Ezgi1990 Ben adet gecikmesinin 10. gününü beklemiştim 😄 stresli bir dönemdi, gecikmeyi ona bağlamıştım, daha da bekleyecektim ama eşim daha fazla dayanamadı 😊
Sedley Ozlemzeynep Hayır normalde adetime birkaç gün kala ağrım başlardı bu sefer tam tersi hiç ağrım olmadı ama sonradan başladı şuan bile ara ara sancı gelip gidiyor saniyelik
kaan Ezgi1990 ilk gebeliğimde adetime 2-3 gün kala kansızlığım olduğunu düşünerek kan testi yaptırdığımda öğrenmiştim. Bu sefer de adetimden iki gün sonra şüphelenip evde test yaptığımda ögrendim
Semraaaaa Adetimin üstünden 4 gün geçince test yaptım ve çift çizgi pozitif çıktı betada 7137 çıkmıştı
Laley Ezgi1990 valla ben bir kol ağrısı için acile gittim doktor şüphelenms kan aldı benden kol için dedi bir de demesin mi sonuçlarda bebek var ondan ağrın var diye :D çok sasrdik şaka sandım 4 kez daha test yaptrdm farklı yerlerde yine sonuç bebek var di yani şuan 17 hafta 2 günüm 😀 iki aylıkken ogrendm
Cagla1734 Cagla1734 Ezgi1990 çıkıyormuş banada öyle söylediler hayırlısı olsun hakkınızda inan ben beklemiyordum hatta plansızca süpriz oldu bize hayırlısıylada bu süreci sağlıklı bir şekilde biririrz inşallah diyoruz 🥰
Labaysenur Tubiko52 emziriyordum adet olmuyordum zaten,hamile kalmışım haberim yok sonra kusma,miğde bulantısı diye acile gittim salgın vardı çok.orasıda kadın doğuma yönlendirince ortaya çıktı 😂😬
Gldane Ezgi1990 adetim 1 gün geçikti kızımda da öyle olmuştu oğlumda da öyle oldu 00:00 dan Sonr 30 haftalık olacaz Allahın izniyle 😍💓💞
Sldmrt Ezgi1990 regl gecikmemin 6.günü yapmıştım. Zaten en az 5 gün geçmesi gerekiyor yazıyor her yerde
Labaysenur Esensss allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🌸 Geç öğrenince vakit daha çabuk geçiyormuş bunu anladım ☺️