Daha önce çoğul gebelik yaşamış yavrularini kaybetmis bi anne olarak.. Tup bebek disinda gebe kalmamam gerektgini ogrenmistim cogul oldgundan riskleri vardi. Tup bebek denemek cok imkanszdi. Dusugumden sonra 6 ay korundum. Sonra saldim.. ne olsa olmaz diyerekten polikistik overim çünkü.
Ise basladim.. surekli ruyalarimda kiz bebek goruyorum. Sans eseri instagramda bi cekilise katildim tup bebek cekilisine istambulda ozel bi tup bebek merkezi 1 ciftin tup bebek ilac masrfalrini karsiliyor. Hemsire arkadasm katil diye israr etti ve ben hc inanmayarak 1 yorum attim.. cikmaz diyereketen.
Gunum gecmisti hafif lekelnmistim onceki gebeligimdede ayni olmustu ama hamile odlgum hc aklima gelmezdi test yapmayida sevmem zaten..
Ve cekilis bana cikti ön görüşmeye cagrdilar gttik esimle eylul ayindan once deneyemecegimi soyledim eylul ayi icin imza attm anlastk ben sadece 6 bin tranfser parasi odeyecektim.. Sonra doktoruma dedim tarlusal yazarmisiniz bana sökulemiyorum leke gbi geldi devami yok buraya gelecegim icin eczaneden almadim direk dedim oda dedi gel bi bakayimm vajinal muayne oldum kesem vardi kan ver dedi kan verdim 1.5 aylik bi gebeligim vardi hala inanamayiz mucize meleğim benimm.. Suan 38+4uz bekliyoruz gelsin diye rabbim isteyen herkese nasip etsin.🤲❤👨👩👧