Halimemermertas gozde2020 benimde 7.haftada kanamam oldu 10 gun kadar surdu progestan kullandm suan 23+4 haftayiz cok.sukur
Deletedmom0093 gozde2020 Ben 1 hafta kalbi duran bebek taşımışım damla kan gelmedi,ağrı vs de olmadı.
Sennur1 gozde2020 benm hep siyah parçalı geldi koyu kırmızı dediğin gibi renk değişiyordu ama düştüğü gün doğum gibi belden kasıklara Vuran agrıyla birlikte yogun kanamam vardı. Kahve rengi kanama dan korkma ama eski kan atılıyor kırmızı ve koyu kırmızı riskli Allah yardımcın olsun.
tuba_nur 20 haftayım aynı şeyi yaşıyorum 2 gün önce başladı kanamam kırmızıydı şimdi koyulaştı doktora gittik ultrsdonda bebek gayet iyi kesede faln kanama yok korkma dedi ama az az devam ediyo kanamalarım. Bende baya stresliyim
Nuriiiiii tuba_nur siz kaç haftalık hamilesiniz, 15 mi, 16 mı, 20 mi her yorumunuzfa farklı bir hamilelik haftası söylüyorsunuz, biraz abesk oldu sanki
Tgcks tuba_nur benim de bugün koyulaştı inşaallah bir sıkıntı olmaz cmt tekrar doktora gidecem inşaallah şu sıkıntılı süreçler hemencecik geçer
tuba_nur Nuriiiiii 16 ya girdim artık nesi farklı 2 gün farkediyo diye tam olarak yazmak istedim.????