Damla3234 Bak canım 1 hafta 10 gün önceden hiç agrın yokken kırmızı bi kan geliyor 1 kere oldu ama bu sonra 10 gün boyunca belin ve kaşıkların duramcagın binşekilde ağrıyor ama bildigin gibi değil 3 aylıktı doktora gittim artık kanamamda başlamıştı doktor hiç kalp gelmemiş dedi ama başka doktor var demişti bi hap vericem kendi kendine düşsün zaten düşük başlamış dedi hapı içtiö sabah heryerim kan içinde kalktım ama aşırı kan insan kesmiş gibilerdi tvlte kalktım zaten oturmamla çoçuğun kesesi düştü😢Allah kimseye yaşatmasın
gozde2020 Damla3234 çok geçmiş olsun özür dilerim hatırlattım sana da en yakın zaman da inşallah tekrar kalırsın
Tgcks Damla3234 o duygu çok kötü rabbim düşmanıma bile yaşatmasın oğlumdan önce hemde 2 kere o düşük durumunu yaşadım ilkini direk anestezi alarak oldu diğeri de normal yollarla suni sancı vererek 10 saat sancı çekip düşürdüm çok kötü bir durum sonra hemen oğluma hamile kaldım onda da benim hatam yüzünden düşük tehlikesi oldu şükür sağsalim kucağıma aldım şuan hamileyim yine düşük tehlikem var tahminimce bünyem zayıf olduğundan bu aylar çok zor geçiyor inşaallah bunu da sağsalim kucağıma almak nasip olur rabbim sana da tekrar hamile kalıp evladını sağsalim kucağına almak nasip olsun canım
gozde2020 Tgcks aminnn inşallah yavrularımıza bişey olmaz ağrın bar mı şuan ped kullanıyormusun sende
Tgcks gozde2020 evet kasık agrım var ara ara böyle sancı şeklinde oluyor sonra hafifliyor bir ağrı geliyor bir gidiyor anlayacagın senin bebek iyi mi peki
gozde2020 Tgcks pazar günü kalbi atıyordu şuan bilmiyorum yarın gidip yine muayene olucam vajinal muayene mi yaptılar sana
MinnieMouse Tgcks cok gecmis olsun canim, hatan neydi? Hepimiz tedirgin oluyoruz her sey yolunda olsa bile elimizde degil, en azindan dikkat etmemiz gereken biseyse paylasir misin? Paylasmak istemezsen sorun degil 🙏🏻
Damla3234 gozde2020 Allah razı olsun canım rabbim hepimizinkini sağ sağlim kucagımıza almayı nasip etsin
Tgcks gozde2020 yok canım normal karından ultrasonla bakıldı sana neden vajinadan bakıldı görülmediği için mi karından
Tgcks MinnieMouse yok canım özel birşey değil hamileliğim 12 haftaya kadar gayet güzel rahat gidiyordu hiç dikkat etmeden yatak bazası oluyor ya onu kaldırmıştım ordan birşey almak için o an birşey olmadı tabi akşam bir kanama oldu doktor birşey mi kaldırdın felan dedi zaten bende baza kaldırdığımı söyledim sonrasında da yataktan Çıkamadım düşük tehlikesinden alan da rabbim verende herşeyin hayırlısı tabi ki ama şu ilk aylar en azından 12 13 haftaya kadar çok çok dikkat edilmesi gerekiyor çünkü bebek daha yerleşme durumu tam olamadıgından annenin de bilinçsizce bir hareketi düşüğe sebep olabiliyor
Guguk gozde2020 düşük riskiniz mi var ? Ya da kanamanız? Bu haftalarda aşırı kanama varsa ultrasonda sıkıntı görülmüşse öyle oluyor yani