Busbus00 Busra5341 bende mide bulantısı degil ama yanması basladı artık ve göbek deliğim arada acıyo 🤦♀️
Busra5341 Busbus00 her ikiside var simdi leblebiyle sut ictm belki yanmasi hafifler diye bu hafta basladi o yanmada
Emin_e Bende de oluyor ama surekli degil cok ayakta kaldigimda veya uzun sure yurudugumde, bir yere toplanip sertleşiyor doktoruma sordum, normal oldugunu soyledi ama bir magnezyum yazdi ondan sonra baya azaldi etkisi var mi bilmiyorum
Ozlem29 Busra5341 evet bazen çok halsizlestiriyor gündüz yok gece olunca hepsi birden saldırıyor sıkıntılar kaç gündür doğru düzgün uyku uyuyamiyorum mide yanmasından bahsetmiyorum bile canım.🙄
Busra5341 Busbus00 gobek deligim acimiyor ama yan yatiyorum ya diger yanima donerken karnim aciyor rwsmen bir tuhaf
Yagmuroyku Busbus00 canım bende 33+4 üm bende de aynı sorun var bu ara çok sertleşip canımı acıtıyor dönmeye çalışıyor diyorlar haftaya kontrolüm var doktoruma diyeceğim ama korkulacak bir şey yoktur diye düşünüyorum 🙏günümüz yaklaşıyor çünkü 😌🧿
Busbus00 Yagmuroyku insallah öledir canım erken dogum falan gibi seyler duyuyorumda🤦♀️ İnsallah zamanında gelir bebişler
MinnieMouse Busbus00 ya bu ara bununla ilgili cok baslik goruyorum acaba usuyunce falan mi oluyo havalar soguk malum 🥰
pumpkin Benim de sertleşme 15. Haftadan beri var. Kanamam olmuştu sertleşme de ondan sonra başladı. Doktor bütün bi şekilde topçuk gibi olmadığı sürece sorun yok dedi onun dışında bir yerde sertleşme olması normalmiş. Kasılırken hafif de ağrı oluyo o bölgede normal mi dedim normal dedi valla ben de tedirginim de çaktırmamaya çalışıyorum 🙄
MerveBay Haftanın içerisindeyim.Belimde ağrı başladı çok şiddetli değil ama ağrıyor işte.Göbek deliğimde açıyor halsizlikte var.Bebekte ara ara bir yerde toplanıyor açıyor sanki.Kimi kasılma diyor kimi erken doğum kimisi normal diyor kafam allak bullak🤕Pazartesi günü kontrolüm var o zamana kadar gel de bekle 😶