Sedahmettt elmdmr bel ve kasik agrim vardi. Alttan muayne oldum 33 dedi doktor progestan verdi dinlen dedi . Kendi doktorum degildi ama 20 gün once doktorum 43 ölçmüştü bu da 33 ölçtü cok endiseliyim cuma gunu doktoruma gidip tekrar olcturcem. Ayrica bobrek sorunumda var agri ondanda olabilir mi bilmiyorum😓 33 olup serklaj yaptiran duydum korkuyorum bebegim duser diye
yarim33 25 ve altı sıkıntı oluyor canım bende serklaj oldum 20. Haftamda hiç kalkmıyorum sürekli yatıyorum sadece tuvalete kalkıyorum benimde aniden düştü ihmal etme istirat eet ve doktoruna mutlaka git
Damla123- yarim33 illa alttan mı ölçüyorlar birde kaçıncı gebeliğiniz ben 17. Haftamdayım geçen hafta bir doktora gittim hafif kısalma var dedi ama uzunluğunu söylemedi. Ne yapabiliriz dedim şaka gibi ama ilk gebelikte bir şey yapmayız dedi 😞 illa düşük yada kayıp olması gerek dedi çok korktum ve üzüldüm göz göre göre kayıp mı edicem cuma doktoruma gitcem ölçtürcem ve en ufak şüphe duyarsan iyi bir riskli gebelik uzmanına gidip dikiş attırmayı düşünüyorum önerileriniz var mı acaba
yarim33 Damla123- Hayır iğneler var fittiler var serklaj uygulaması var mutlaka başka doktora görün gerekeni yaparlar bu süre içinde sana tavsiyem enfeksiyon kapmamaya özen göster bol su iç 3 litre camaşırlrıı ütüle sakın kendini strese sokma üzülme ve asla kendini yorma sana bakıcak biri varsa hatta baksınlar uzan istirat halinde ol ben sadece wc ye kalkıyorum rahim ağzım aniden düştü tabi sende öyle olucak diye birşey yok benim bu 3. Gebelik diğerleri 8. Haftada kürtajla sonlanmıştı kalp atışı duydu benimde başıma ilk defa geliyor yani şuanda 27 olduk şükürler olsun
yarim33 Damla123- ve 33 sıkıntı yapcak bi durum degil 25 ve altı sıkıntı ben ameliyata girdiğimde 15 ti düşün ve acılmam vardı şuanda sana fitil bencede yeterlidir kendinde istirat et korkma rabbim koruusn
Tugbat Canm benimde en başından beri 30 cm di. Şuanda 8 aylık hamileyim.25 cm ve altı sıkıntı. Bu yüzden korkma.Sana tavsiyem hep olumlu düşün kötüyü çağırma.kendini çok yorma, çok ayakta kalma.Her doktor kontrolünde mutlaka ölçtür.Ve kalbini ferah tut.
Serpil02 Tugbat merhaba benımde 12 haftalık 34 ölçüldü korkuyorum birşey olur dıye serklaj düşündünüzmü hiç
yarim33 Sedahmettt benim aniden rahim ağzım kısaldı hiç birşeyim yoktu 5. Aya gelene kadar belim ağırmaya başladı başka şikayetim yoktu ve doktora gitti baktılar rahim ağzı 15 ve acılma var acilen serklaj oldum şükürler olsun şuanda 27. Haftamızı gördük ama cok zor günler gecirdim psikolojik olarak hala yatıyorum sadece tuvalete kalkıyorum doktor cok dikkatli olmamı söyledi herşeyi uyguladım bende önce allaha sonra doktorlara emanetiz ve lütfen eskiler nasıl doğurmuş deyip kendinizi salmayın ben öyle yaptım her işimi yaptım camaşırda yıkadım astım balkonda evde süpürdüm gezmeyede gittim fakat şuanda cok pişmanım keşke yemeğimi yatıp hemen uzansaydım şuanda hiç birşey yapamıyorum eşim kendi evimizde kalıyoru ben ailemin yanında bakıma muhtacım cok zor 10 hafta daha gecer inşallah
Sedahmettt yarim33 ben gebeligimin basindan beri hic is yapmadim agrim vardi 33 çıktı yarin tekrar gidicem baktiricam. Yatmak cok zor sana gecmis olsun insallah biran once düzelirsin😓
Bugleminannesi Duamucizem şuan 22 haftalık oldum . Salı günü ayrıntılı ultrasona girdim 47 çıktı rahim boyum bi sıkıntı görmedi 2 doktorumda
Bugleminannesi Duamucizem yan yatırıp karından baktı. 33 cm ciktigindada hem alttan hem karından 33 çıkmıştı .
Duamucizem Bugleminannesi sağlıkla gelsin yavrular progestan falan kullaniyor musun bide kuzum hiç böyle baskı hissediyor musun karnında kasığında çok ayakta kalınca