deletedmom2626 Duta valla Herşey. Çalışmıyorm ne yazık ki hamileliğimi öğrenince çıktım işten mecbur. En çok çalışıp para kazanmayı. Gerisi boş bnce
juliet Duta hamilelikten önceki yaşantımı 🙄 kocamı kahve ve sigara keyfini yüz üstü sırt üstü yatmayı sağlıksız yemekleri her şeyi 🙄
Badevehande Düz üstü zaten ameliyat ağrısından yatamayacaksınız, bebekten kocanıza da vakit bulamayacaksınız ve temizlik yapacak vakit olmayacak haberiniz olsun 😂😂😂😂😂
Sema12 Badevehande katilmiorm walla ilk gebelikte normal dogm yaptm dikisimd wardi we cok rahattm 40im bter btmez esmle yne o atesli ilikimz heo dewam etti hergn nerdeyse , temzlik dersen cok waktimi alan birsey degildi bz gayet nornal hayatimiza dewam ettik 😂😂🤭
Sirin96 Badevehande hiç birininde alakasıyok gayette rahat yatılıyor ilişki desen öyle temizlik desen de öyle siz yapamamış olabilirsiniz herkes yapamayacak diye birşey yok her bebek de aynı olmuyor 👍🏼
gzm_42 sevval55 merak etmeyin geciyor hepsi bende sizin gibi yuz ustu yatmayi fln cok ozlemistim ama gecti gitti sezeryan agrilarida gecti gitti normale donuyor insan tekrardan moralinizi hic bozmayin 😊
BGLM Duta Canım kocamı yüz üstü yatmayı gece hiç uyanmadan derin uyku çekmeyi lavaboya sık sık gitmemeyi😔😖
112anne Duta ağrısız bir günü geçirmeyi özledim göğüs altı yani diyafram kısmındaki etim yanıyor acıyor sızlıyor kaç haftadır sırtım da bıçak ile yaşıyorum eşime yalvarıyorum bana Doğum hediyesi olarak masaj salonu ayarla diye ağrısız acısız zamanlarımı özledim 🙈
Sema12 Duta yuz ustu yatmayi , ziplayarak yataga grmeyi , esimle hala iliskimz dewam edior ama rahat we ozgurcee atesli bi sekild birlikte olmayi ozledm , oglmla muzik acip deli gbii dans etmeyi ozledmm 😂😂🤭