gvnrz Gulsahkrbg bir kere ağrı kesici vurdular toparladı beni.. sonra ayağa ilk kalkışımda destekle kalktım sonraki hiç birşey olmamış gibi kolay oldu..
gvnrz Minikkalp4167 tamamen hormonlardan 😍 siz benden daha tecrübelisiniz kalkarsınız altından Başaracaksınız inanıyorum 🙏
gvnrz Hzr_7714 ah ne çok güzel kalbin aglamasina sebep oldum bilmeden Özür dilerim valla yaa 🙈 amin inşallah herkes sağlıkla kavuşsun
07antdefne gvnrz insalllh tek isteğim gün boyu çalışıyorum bebeğimi sağ sağlım kucağıma almak insalllh Alllh razı olsun kardeşim
Dondu_fdn Hep böyle okuduğumda dökülüyor yaşlarım istemsizce hayırlısı ile almışsınız darısı başıma tek isteğim sağlıklıca gelsin 🙏🏻😍
Bebeklerim- gvnrz bende ikizlerime hamileyim 23 haftalıkken eahim agzı acılmam oldu ne yazıkki ikiz ve enfeksiyonum oldugu icin serklaj olamadım ama hamd olsun suan 32 olduk simdide rahme yerlesti kızım her anda gelebilir bunu okurken yutkunamadım istemsizce gözlerimden yaslar akıverdi bende en cok istedigim seylerden biri kuvöze girmemeleri umarım bi kac hafta daha dayanabiliriz zor günlerden gectim ozamanlar kuvöz alınsada saglıklı olsunlar diyodum simdi bu haftalara gelmisken en azondan bu kadar zorluktan gecmisken kuvöze girmelerini hiç istemiyorum tabikide gircelerde direncli olmalıyım sütümün kesilmemesi icin elimden geleni yapıcam Allah herkesin evladını kucagına almayı nasip etsin hikayeniz gercekten duygulandırdı 😢 oglunuzla hayırlı uzun ömürleriniz olsun inşAllah 🤲🏻
gvnrz Bebeklerim- korkmayın öncelikle kalbinizi ferah tutun bu vakte kadar sağlıkla gelmişler Allahın izniyle sizinde sonununuz güzel olacak Kuvözden korkuyoruz evet ama korkmamak lazım canları sağolsun dimi arkadaşım Sağlıkla güzel haberlerinizi almak nasip olsun inşallah
Habillim Bnde bu hafta 35 olacak arada sancim ve sirtim agriyo Bacaklarimda cekilme oluyo 10 mayis adet tarihim ama doktur bana bebegin haftasina gore 2 hafta ilerde bu ne demek yada bi sorun olur mu bnmde 2 dusuk oldu bu 3. Cocugum Allah nasip ederse
Ysf_drk1 Habillim hayır aksine cok iyi bişey bebeğinin gelişimi önde yani olması gereken kilodan fazla adet tarihten büyük gözüküyomus maşallah Allahım kucağınıza almayıda nasip etsin
gvnrz Habillim Hiç de birşey olmaz Benim bebeğim içinde aynı şeyleri söyledi doktorum maşallah nur topi gibi geldi miniğim Korkmayın... sağlıkla kavuşun inşallah hayalinize 😍
Bebeklerim- gvnrz tabikids kuvöz onlar icin saglıkları icin gerekliyse mecbur giricekler Rabbim saglık versin insan genede duygularına hakim olamıyo genede hamd olsun geldik bu günlere ☺️ Cok güzel anlatmıssınız dogum hikayenizi hersey gönlünüze göre olsun 🤗
eylul13_ gvnrz daha önce çok doğum hikayesi okudum nedense sizinki beni güldürdü hemde ağlattı, dilerim Rabbim'den evladınızı sağlıkla huzur mutlulukla büyütürsünüz inşALLAH, benimde bin şükür Rabbime 14 haftalık oldu sizden dua bekliyorum 😚
gvnrz eylul13_ çok zarifsiniz inşallah bende sizin hikayenizi okurken keyifle aynı duyguları yaşayacağım Allahın izniyle.. dualarım sizinle.. 19 günlük lohusa duası 😍
_Annelik_121106 gvnrz sağlıkla büyüt inşallah tebrik ederim bende hamileyim dua et bana da 7 haftalığız bizde 4 kayıp var bende de 12 haftada serklaj olacam korku endişe var bende de
gvnrz _Annelik_121106 hepimiz bu yollardan geçtik Artık normal yolla tek seferde anne olan nadir kadın var.. Rabbim sizede nasip etsin inşallah hikayenizi okumak nasip olur