Mervemm Deletedmom127 canim mayis ortası görünüyor Bakalim erken mi olcak geçmi bilemiyorum 🤷♀️ insallah bayramda doğurmam 🤭
Mervemm Salcali bende gitcem ama son haftalarda beni kabul edermi aceba esim erkek doktora karsi ön yargılı baya yoksa ali pekinci gitcektim ama diyor sezeryan olursan ali pekinci git.
Salcali Deletedmom127 radyoloji uzmanına mi ne yaptırıyorum dedi detaylı yı.ben raufta hocadan almıştım randevu..yeni yılla muayene ücretine zam yapmışlar demek baha artırmışlar ama doğum ücreti de artmıştır o zaman🙄
Mervemm Salcali devlet hastanesi bile muayne ücreti zam yapmış canin normalde 8 tl eczane öderken suan 12 tl olmuş.
Mervemm Salcali aynen miray hanim da herkes iyo diye öneriyor. Ama iste tek sorunum ben son haftalarda gitcem diye kabul eder mi
Mervemm Deletedmom127 amann baya yukselmis 500 birden bakalim mirac beyin hastnesi kuzenimin yakin arkadaşı sirf o yuzden oraya gitmek istiyorm ki fiyatta yardimci olsunlar.
Salcali Mervemm 20.haftadamisin ben de o sıralar ona takip olmaya başladım geç değil ki son hafta bile doktor değişimleri oluyo
Mervemm Salcali bu ayda kendi doktoruma gideyim gelecek ay oraya gideyom bi olmadi. Aslinda arasam bilgi verirlermi aceba ali pekinci kabul ediyor o haftalarda.