Emel_11 Semanurakyel benim de aşırı sırt ağrılarım vardı kırık gibi:( bel ağrısı başladı dinlenince de çok geçmiyo bacaklarıma kadar vuruyo uyku harammm😄
Anneli Semanurakyel bende 38 haftadayım 2 buçuk cm açıklık var bebek doğum pozisyonunda ama kanala inmemiş daha. Nişanımda geldi ama hala sancı yada su gelmedi bekliyorum. Kilosuda 3800 bu haftada olmazsa haftaya sezeryan 😢
Dbg Anneli bende seninle aynıyım kanalda değil benek henüz ama nişan da gelmedi daha beklenti içinde olmamaya çalısıyorum ama telaşlıyım da
Semanurakyel Anneli açıklık durumı hakkında hiçbi fikrim yok çünkü devlete gidiyorum orada çatı muayenesi falan yapılmıyor 😓 Rabbim yardımcınız olsun
Dbg Anneli benim bebek minik 3kilo su an bi aksilik olmazsa normal düşünüyorum ama korkum da var yani 😢
Ocakannesi53 Semanurakyel ben de başka yere gelin geldim benim de annem bu akşam yanıma geliyor ve benim de adım semanur 😂😂😂😂 ne kadar çok ortak yönümüz var 😂
Hamismelek Semanurakyel baslar canm benm ilk oğlumda nisanim gelmedi suyum patladi uc gun omceden sancılarım baslamisti ama