Niddy Esenler atışalanı caddesinde lcwaikiki outlet var üç katlı. Çok güzel indirimler var hamile pantolonu kot 40 tl kadife 35 tl ye aldim tek kalan bedenlerde 20 tl ye bile var
Deletedmom3 Adidasta 50 saatlik %50 indirim mevcut kizlar hep bebelere alisveris yapmayalim azcikta kendimize harcayalimm 🤪
Ilgaznaz İyi geceler herkese ben bugün e bebek mağazasına gittim yenidoğan patikli alt ve üst takım şapkada var üst zıbın şeklinde 15 tl ye düşmüş çok güzel ve kullanışlı 4 adet aldım
Gamzedngdn Ebebekte sezon indirimi var seçili ürünlerde %50 ben bir sürü şey buldum çok uygun fiyata 🥳
Kbrbydk Joker ve civilde bebek arabaları park yataklar filan indirime girmiş önümüzdeki bir kaç gün de başka şeylerde de indirim var.
Dilekkcadm Civilde lansinoh 2li göğüs pompası piyasa değerinin bayağı altında 292 tl ben kendime aldim belki baska almak isteyen olur. Urun yorumları çok iyi kullanan arkadaşlarımda çok memnun
SedaveSusam Polonın indirimine bakın kızlar eşime tshirt kendime gömlek kızıma tulum aldım 151.00 tl verdim🙈😍
DenizR Burcu_shn merhabalar 🌸 ben de babycibebe den takım setlerden almayı düşünüyorum, siz memnun kaldınız mı acaba