Pandabekleyenanne Hepsi burada da duru marka bulgur pirinç vs baya uygun fiyatlara düşmüş ben stokladım şimdi
mavipapatya Trendyol Ev&Ev home nevresim ve tekstil ürünlerinde baya indirim var. Çift kişilik nevresimler 49.90dan başlıyor kızlar lazım olan varsa stoklar tukenmeden baksın derim 🤗
Dsg Yarın 101 de bebek battaniyeleri geliyor 20₺ 70/120 ölçüsü yanılmıyorsam ve çok güzel polar çift kişilik yatak örtüleri var
Zanne Kizlar trendyolda bebek uyku seti 70 tl ve 7 parca yorgani yastığı da var bence bakin kaliteside cok guzel https://ty.gl/h12x3jp
NaimeYilmaz Gratel Başlığımız sabitte. Son yoruma kadar okuyunca post sona alınıyor. Yorum gelince tekrardan post ana sayfada em başa geliyor. 💐
6714431 Arkadaşlar lcwaki kide çok güzel gecelikler 55 ve 25 arası.beyaz olan 55 ben aldım altına terlikte 20 lira .25 tl olanda yavruağzı güzeldi oda
Dilangg Metro markette Bübchen markalı ürünlerde yüzde 50 indirim var. Bu akşam 400 ml bebek şampuanını 28 TL'ye aldık. Şimdiye kadar her yere baktım bu kadar uygunu ilk defa gördüm almak isteyen varsa eğer 🌸