Birkucukkelebek Mucize_istiyorum22 sezeryan olan o kadar tanıdığım aynı gün emzirdi demek ki takip ettiğiniz uzmanları gözden geçirmeniz lazım. Ayrıca burda mecbur kalıp sezeryan olan onca insan var insanların gözünü gerçek olmayan tezlerinizle korkutmayın. iyi araştırın süt nasıl, neden gelirmiş. o zaman size göre epidural normal doğum yapanlarında sütü gelmiyor çünkü onlar da o en şiddetli ağrıyı çekmiyor.
SevdaLinkaaa 30 saat sancı çekip normal doğum yapan arkadaşımın sütü günlerce gelmedi ,genel anestezi ile sezaryen olan benim sütüm doğumdan çıkar çıkmaz geldi . Bi bıkmadınız sezaryeni yerin dibine gömüp normal doğumu yüceltmekten !
Birkucukkelebek SevdaLinkaaa çok haklısın. Sütün gelmesini bile çekilen sancıya bağlayan insanlar var. onlar gerçek anne evet! bilimsel araştırma da çıkarsan karşılarına ordan burdan duyduklarına inanacaklar.
Drryy SevdaLinkaaa aynen benim sütüm 1 ay gelmedi mesela arkadaşım sezeryan oldu onunki 2.gün geldi ben 1 ay yerimden kalkamadım dikiş ağrısından çok dikişim vardı o 1.hafta gittiğim de ev süpürüyordu ahhh ahhh şimdiki aklım olsa asla yapmazdım normal çektiğim sancı cabası şimdi sezeryan istiyorum kafam aşırı rahat
Mucize_istiyorum22 Birkucukkelebek epidurelle doğum yapan kadınlar sadece sancıyı hissetmiyorlar yoksa rahim kasılmaları oluyor bu olmasaydı zaten bebek doğmazdı kendini dışarıya doğru ittiremezdi bnce siz iyi araştırın doğumla süt ilişkisini lactogenesis 2 yi etkiler doğum şekli 😏
Masal71 Birkucukkelebek ben ilk doğumum da sezeryan oldum ve doğum yaptım gün Allah'ıma bin şükür hemen sütüm geldi göğüslerim artık durmuyordu sürekli akıyordu çok şükür sıkıntı yaşamadım burada insanların gözlerini korkutuyor işte bilgisizlik böyle bişey bilmeden konusuyolar
Skbn01 Birkucukkelebek aynen öyle benim doğumdan çıktığım an sütüm geldi ve emzirdim bebeğimi,bu insanların sezeryan bu kadar kötü bir şeymiş gibi anlatmalarını gerçekten anlamıyorum
Mucize_istiyorum22 Birkucukkelebek biz sütün gelmesinin doğuma bağlı olduğunu söylüyoruz bilimsel yazılar var sezeryan tü kaka demiyoruz korkmayın sezeryan olun siz laf eden yok😉
Birkucukkelebek Mucize_istiyorum22 biz derken? şuan burda bir çok kişi normal doğumda da sütün gelmeyebileceğini ya da sezeryanda ilk günden sütünün geldiğini yazmış zaten. Peki peki sezeryan doğum yapanlar asla bebeklerini emziremiyor peki siz doğrusunuz. 🤦🏼♀️
Mucize_istiyorum22 Birkucukkelebek yahu hormonlarin tavan yapmis canim senin hic gelmiyor demiyorum gec gelebilir diyorum
Birkucukkelebek Mucize_istiyorum22 bir anda sen ben olduk? sütüm geldi diyen kişinin durumunu bile şansa bağlayacak kadar hormonları oynayan sizsiniz bence. Konu gereksiz uzadı. Yeterli bence
Mucize_istiyorum22 Birkucukkelebek haklisin cahile laf anlatilmaz tezini kanıtladın uzatmayalim yazma lfn
Birkucukkelebek Mucize_istiyorum22 tıpkı sizin burada deneyimlemiş bi çok kişiye rağmen ısrarla kendi bildiğinizi savunmanız gibi. İyi akşamlar.