ipekveannesi Lindam acı çekenler genelde çatısı dar olanlar oluyor galiba 🤔 bende geçen hafta oldum banada incelmiş ve yumuşamış dedi ama ben biraz korkmuştum buradaki yazılanlardan dolayı o anlık bir yanma hissettim o kadar
Lindam Demetdemircioglu Valla öyleyse bende dayanırım. Daha önce ishal sancısı çektiğim oldu kıvranmıştım tüm gece. Yediğim bi yemek dokunmuştu. En acı tecrübem oydu sancı konusunda umarım o şiddettedir 😅
Demetdemircioglu Lindam ahah aynen bende dayanmistim 2 hafta kadar ondan basit geldi belkide🤭 dogumdan sonra tekrar oldum yine dogurmus gibiydim valla😂😂
Lindam Dbg Valla 2 yıl olcak evleneli biz de eşimle birlikte olduğumuzda canım daha çok yanıyor o ağrı yanında hiç yani
Dbg Lindam aynen bende ilişki sırasında canım yandığı için muayneden çekiniyodum kasıyorum genelde aşamadım ben de 2.5 yıl olcak nerdeyse ama alakası yokmus bi nefes aldım hemen baktı saniyede bakan kişiye göre de değişiyo mu bilemiyorum tabi ☺️
Delif Lindam aynen nerdeyse 2 yıl olcak bende ilişki sırasında acı hissettim için muayeneden korkuyorum ve pazartesi muayne olcammm😣😣
Nefesveannesi Benimde 40 a 1 günüm kaldı şu saatten sonra herşeyi denemem lazım plates merdiven temizlik ilişki hurma 🙈🙈 yoksa 4 kilo bi bebek doğurmam gerekecek
Lindam Nefesveannesi 2020’de doğsun diye diye bişeyler yapmadık erteledik şimdi de doğmuyorlar 😅 ben 1 ocağı atlatmak istiyordum hep 🙈
Symnrdlkra Lindam 😂😂😂 hadi yaaa O doktordan bana da lazim esimin yaninda konusmasi icin Allah yardimcimiz olsun canim yaaa
Lindam Symnrdlkra normalde eşim çok sıcak kanlıdır gün içinde her dakka öper sever beni maşALLAH. Uzun zamandır birlikte olmuyorduk diye biraz azalmıştı o durumlar dünden sonra yüzü gülüyordu eski haline döndü yine 😅😅 Eşin yok dese de yanaş sen
Lindam Busra5341 Yüreklen yüreklen. Bizim bebiş 40’mız doldu gelmiyor diye Allahım nasıl bir acı olursa olsunrazıyım yeter ki normal doğurayım diyorum 😅 bu hafta da sancım olmazsa sezeryan olcam mecbur 😥
Busra5341 Demetdemircioglu ben dusuk agrisi cektm iki gun oyle biseymi acaba cok korkuyorum aslinda normalden ama sizin gbi dogum hikayelerini okuyunca cok cesaretleniyorum ama bi okdrda tirsiyorum ya epidural almismiydniz🙈
Demetdemircioglu Busra5341 epidural almadim alma geregide duymadim 😂 bende sezaryenden korkuyorum mesela ameliyathane fikri cok korkunc geliyo🙈 dusuk agrisi dogum sancisindan daha kotu diye duymustum ama yasamadigimdan bilemem tabi 😊
Lindam Cerenveysel Batman yaşam Hastahanesi canım. Zeynep Burcu şeker. Çok tatlı çok enerjik bir doktor.
Busra5341 Demetdemircioglu banada allttan bakiyolar ya o cok iskence geliyo orama dokunmaktansa sezeryan daha isime gelyo dusununce yatyon cikiyon 😂😂 dusuk agrisida dogumdaki gbi surekli artiyor ama sanci siddetni bilemicem tabi kismet valla kafam allak bullak oldu hayirlisi🤦♀️
Bebisim_1208 Lindam kendı samcinla doğum yaptım dün. Bu kadar ölım acısıysa suniyi düşünmek bile istemiyorum cnm