Ummuhumeyra Serpil07 canım 35 hafta gene çok iyi maşallah ben 28 haftalığım bana da suyun az dedi inşallah bende o haftaları görürüm gerçi bir yandan da can veren de alan da Allah bilemeyiz ki dua edelim tavsiye olarak da duymuşsundur havuç yiyorum suyunu sıkıyorum ve deveci armut yiyorum ve bol su içiyorum 3 4 litre kadar
Minikkim Ummuhumeyra banada 28.de aynı şeyi söylediler.hatta 34 te bile öyle söylendi. Ama gittikçe suyunun daha da azalması normal dedi diğer doktorlarda.su an 36+0 iz.bol havuç suyu ve su icin armut yiyin inş birşey olmaz sağlıkla alırız kucagimiza😇
Mhrir Merhaba, bana da dün doktorum suyunda azalma var dedi 37 haftalığım.. Sebebini bilmiyoruz sızdırıyor olabilir dedi bende cok endişe ettim. İnşallah sağlıkla kucagımıza alırız
Busra5341 3246nsns bende saglik ocagna gttim tahlil icin rutin. kalp atislari fln normal ama sanki hareketleri bi tuhaflasti yine bilemedim ya 🤦♀️Allahm sagsalim bi dogursak en son gecen hafta gttk doktora herseymiz normaldi benm sizmam falan olmadi hic ama insan cok endiseli oluyor son haftalar da .