Nurs feyza123 sezeryan bekletirseniz bebek kanala girebilir sancı başlaya bilir.. bu sefer bebekte risk oluşturur hiç bir dr. 200 veya 300gr. İçin 40. Haftayı beklemez allah korusun başka bir soruna yol açabilir beklemek sezeryana karar verilmişse alınır 38. 39 hafta arası..ilk doğumum 39 da alındı sezeryanla 3850 gr. İle dünyaya geldi oğlum şuanki bebeğimide 38 de almayı düşünüyor dr.um sağlıkla gelsin herkesin yavrusu🙏
Cananemre Nurs benimde 38+2 oluyor yarın ve Sezeryan olucam.allah izin verirse kilosu geçen hafta 3.340 ti iyimi sizce
feyza123 Nurs benm bi arkads da benim gibi düşündü ilki 36 haftada suyu bitmiş sezeryan olmuş 2.bebeği 40. Hafta da sezeryanla aldırdılar
Nurs DiLanTunErcan valla canım 38 39 sezeryan haftası oluyor zaten 38.haftaya girdiğimizde 39 karşılamış oluyoruz yani bebişin gelişimi tamamlanmış oluyor☺Dr.lara bu konuda güvenmek lazım ben öyle düşünüyorum☺Bizimde 38 de alınacak allahın izniyele 🙏sağlıkla alın kucağınıza kuzunuzu🤗
Ikinciyibekliyorum feyza123 ben ilk hamileligimde 38+6 da alindim sezeryana . Yuksek tansiyondan acil sezeryan oldum. Kizim zaten 2 hafta önden gidiyordu ultrasonlarda. 50 cm boyunda 3 kilo 600 gram doğdu kizim allahima sukur
Babyboymom Cnm bende ilkini sezeryan oldum 37+2 ydi suyum azalmıştı o yuzden bide normal yapabilirdim ama istemedim. Şimdide beklesin istiyorum. Ben sezeryanda hiç bi sıkıntı yaşamadım ne mide bulantısı ne başka bişi. Hiç acım falanda olmadı benim hemen o gece ayakta yürümeye başladım. Yatıp kalkarken 2-3 gün sadece biraz zorlandım oda acıma şeklinde değildi dikiş olduğu için. İyiki sezeryan olmuşum dedim hatta 😊
Babyboymom DiLanTunErcan Hayır canım küvöze girmedi gayet sağlıklıydı çok şükür sarılık bile olmadı ve anne sütü ile 1 ayda normalinden daha iyi bir bebek yaptım azmimle onu 😊🙏
Cananemre feyza123 evet canım yarın kavuscaz inşallah allah izin verirse darısı hamile annelerin başına 😉
DiLanTunErcan Cananemre Allah ikimizin de yardımcısı olsun bende yarın sezeryan olucam canım kilosu da gayet iyi maşallah 😊
Nurs Cananemre tabiki çok iyi kilosu sağlıkla alın kucağınıza inşallah 🤗inanın kilo hiç önemli değil sağlıklı gelsinler yeter🙏Zaten doğduktan sonra anne sütüyle gelmiyorsa mamayla çok güzel kilo alıp gelişimlerini sürdürüyor kuzucuklar🙏
Cananemre Nurs tsk ederim.Sağol canım. Bende hep normal bekledim bu zamana kadar ama çatı muanesinde uygun değil dedi.doktor ondan Sezeryan oluyorum
Efe39 feyza123 ilk bebeğin sezeryan oldu o sebeple 2. de sezeryan diyorsun anladığım kadarıyla, normal de doğurabilirsin bilgine! Benim ilk cocuğum zorunlu sezeryan oldu 40 +3-4 gün, ikincisini inşallah normal deniyeceğiz olursa.
feyza123 Efe39 benmde aklıma geldi ama diğer doğum 2 yıl önce oldu doktor riskli dedi onda da gebelik zehirlenmesi vardı yüksek tansiyon meğer safranda taş da varmış tahlillerim hep değişik çıkıyordu karaciğer intihabim 50 olmalıyken 600 olmuş 8 saat şancı çekmiştim doktorum 2.çi gebelikde gittim iyiki ölmemişsin bu kadar intihap mi varmış sende dedi doğumdan 30 gün sonra bitmeyen sancılar başlamıştı o zamn anladık ameliyat olmuştum
Merveesancarr Efe39 özel değilse neden normal düşünüyorsunuz. Benimde kafam çok karışık normal ve sezeryan için
Nurs Cananemre bende ilk çocuğumda normal yapacaktım hem çatım uygun değildi hemde kordon dolanmıştı.öylede böylede bebiş zamanı gelince çıkıyor hayırlısını istmek lazım☺Sezeryanda normal doğum kadar meşakatli hayırlısı hakkımızda canım🤗