[bilinmeyen] siz doktorunuza sorun bence benim doktorum çok tüketme bulguru dedi karnında sertleşme yapar dedi

[bilinmeyen] dışarıda ki cıgkoftelerde çiğ yumurta var canım o yüzden doktorlar fazla tüketmeyin dıyo ben canım ıstedıkce ayda 2 3 defa yıyorum 🤗ama fazla tuketmemekte fayda var çünkü çiğ şeylerden uzak durmamız gerekıyo

[bilinmeyen] Bende yiyorum ✋

[bilinmeyen] bende yiyorum canım bişey olacağını düşünmüyorum ama haftada 3 de fazla gibi

Bende bişey olmaz dedim yedim ve kıl kurdu oldum ilaç da alamıyorum bir haftadır naptıysam gecmedı arkadaslar rezıl durumdayım yasamayan bilemez o kadar kotu bişeyki hayattan bezdim

[bilinmeyen] ben oğlumda hep çiğ köfte yedim etsiz çok şükür bişey olmadı etli olmadığı sürece sorun olmaz

[bilinmeyen] hayır etsız kıl kurdu sadece etten gecmez o cıg koftenın ıcındekı gobek marullar hiç yıkanmıyor bana ordan gecti

[bilinmeyen] cok kotu bir hastalık bir haftam zindan oldu kasıntıdan ölüyorum aglıyorum

Sonay etsız de sorun oluyor yıkanmayan sebze meyve den gecme ihtimali cok yüksek

[bilinmeyen] evet postta okudum cok tuhaf oldum bildigimz byle kurtlar filan bacaklarma iniyor yazmsti ilk defa dydm

duygu_sal göbek marulu yıkamadan yiyen mi var ? Ben yıkadığım için öyle zararını gormedim CNm 😊 Yıkamak şart

[bilinmeyen] korkma CNm korkma ye valla ben o kadar yedimki ikinci gebeliğim bunda ağzıma sürmedim en azından hamburger fastfood tan daha zararlı değildir 🙏 😊

duygu_sal aç karnına sarımsak yer CNm sen de ama yıkamadan nasıl yedin ki ? Dikkat et hamilesin hemen geçiyor bende yaşadım bu sorunu kabak çekirdeği ve süt de kıl kurduna iyi geliyor Allah yardımcın olsun berbat bişey geleli hamileyken resmen vicdan azabı çekiyo insan

[bilinmeyen] ben hep yedim yemeye de dvm ediyorum ikinci hamileliğim olduğu için herşeyde rahat hissediorm kendimi kasmıyorum 😊

Sonay yediğiniz çiğ köftelerde marulu yıkadıklarını mı düşünüyorsunuz

duygu_sal hayır CNm siz yıkamadan mı yiyorsunuz diyorum tabiki yıkamazlar ben marulu yıkıyorum diyorum çokşükür öyle bişeyim olmadı