[bilinmeyen] etsiz yersenz zarari olacgni sanmiyrm bide dun mu bi postta okudum bi bayan hani etli cig kofte yems ve kil kurdu olms nsil krtulcm dye post acmsti

[bilinmeyen] bende kendimi hiç bir şeyden kismayarak abartmadan yiyorum 🤗çiğ köfteyi de yiyorum çok şükür bugüne kadar da hiç bir sıkıntı yaşamadım .sadece hamile kalmadan önceki kadar deli deli yemiyorum😀

[bilinmeyen] Etsiz olduğundan kendin yapmıyorsan emin olamazsın ki sadece etli olması da sorun değil hangi şartlarda yapıldığı da önemli, canın çok çektiyse nadiren güvendiğin temizliğinden emin olduğum bir yerden yiyebilirsin abartmamak şartıyla. Bunların dışında çok baharatlı yiyecekler tüketmemen zaten yararına olacaktır.

[bilinmeyen] siz doktorunuza sorun bence benim doktorum çok tüketme bulguru dedi karnında sertleşme yapar dedi

[bilinmeyen] dışarıda ki cıgkoftelerde çiğ yumurta var canım o yüzden doktorlar fazla tüketmeyin dıyo ben canım ıstedıkce ayda 2 3 defa yıyorum 🤗ama fazla tuketmemekte fayda var çünkü çiğ şeylerden uzak durmamız gerekıyo

[bilinmeyen] Bende yiyorum ✋

[bilinmeyen] bende yiyorum canım bişey olacağını düşünmüyorum ama haftada 3 de fazla gibi

Bende bişey olmaz dedim yedim ve kıl kurdu oldum ilaç da alamıyorum bir haftadır naptıysam gecmedı arkadaslar rezıl durumdayım yasamayan bilemez o kadar kotu bişeyki hayattan bezdim

[bilinmeyen] ben oğlumda hep çiğ köfte yedim etsiz çok şükür bişey olmadı etli olmadığı sürece sorun olmaz

[bilinmeyen] hayır etsız kıl kurdu sadece etten gecmez o cıg koftenın ıcındekı gobek marullar hiç yıkanmıyor bana ordan gecti

[bilinmeyen] cok kotu bir hastalık bir haftam zindan oldu kasıntıdan ölüyorum aglıyorum

Sonay etsız de sorun oluyor yıkanmayan sebze meyve den gecme ihtimali cok yüksek

[bilinmeyen] evet postta okudum cok tuhaf oldum bildigimz byle kurtlar filan bacaklarma iniyor yazmsti ilk defa dydm

duygu_sal göbek marulu yıkamadan yiyen mi var ? Ben yıkadığım için öyle zararını gormedim CNm 😊 Yıkamak şart

[bilinmeyen] korkma CNm korkma ye valla ben o kadar yedimki ikinci gebeliğim bunda ağzıma sürmedim en azından hamburger fastfood tan daha zararlı değildir 🙏 😊

duygu_sal aç karnına sarımsak yer CNm sen de ama yıkamadan nasıl yedin ki ? Dikkat et hamilesin hemen geçiyor bende yaşadım bu sorunu kabak çekirdeği ve süt de kıl kurduna iyi geliyor Allah yardımcın olsun berbat bişey geleli hamileyken resmen vicdan azabı çekiyo insan

[bilinmeyen] ben hep yedim yemeye de dvm ediyorum ikinci hamileliğim olduğu için herşeyde rahat hissediorm kendimi kasmıyorum 😊

Sonay yediğiniz çiğ köftelerde marulu yıkadıklarını mı düşünüyorsunuz

duygu_sal hayır CNm siz yıkamadan mı yiyorsunuz diyorum tabiki yıkamazlar ben marulu yıkıyorum diyorum çokşükür öyle bişeyim olmadı