Dunyammm Kızlar yeni doğan bez öneriniz var mı acaba.geçen civilde sleepy ve molfix de indirim vardı,alıyım mı sizce bide kaç paket alalım yeni doğan için
Serife06ser Dunyammm ben sleeppy aldım ablamda onu kullanmıştı tavsiye ederim çok almamal lazım günlük 7tane felan kullansa 40ı çıkana kadar 210tane kullansa 250 tane felan ihtiyaç plur ama her bebek aynı olmuyor az alıp bittikçe almak daha öantıklı stoğa gerek yok bence
GMZDGS Dunyammm 3600 dgdu kızım suan 22 gunluk 3. Paketteym cnm prima 1 numara kullanıyorum suan 4kilo 100 gram 4 paket aldım ama 4. Paketi kullanmaya bilirim kilo alırsa bnce çok fazla alma ilk bedenler hemn geciyo buyuyo bebişler 😊😊
Ecc Alparslnbuss Dunyammm ben sleepy aldım canım 3 paket 240 tane oluyor yani 40 imiz çıkana kadar yeter diye düşünüyorum
Semooshh Sleepyle başla devamını, getirebileceği, bişey olsun, biz prima ile başladık 2numara almıştım ilk büyük geldi kızım, 3.200dü,ama. 1numara aldık 1aylık şuan 2paket almış olduk bu paket bitsin 2ye geçicem
Alparslnbuss Dunyammm molfix iyi geliyor bize sleepynin tek sorunu pişik yaptı. Denemek için öyle fazla alma canım önce dene hangisi uygun gelir bebeğe göre sızdırma pişik yapmazsa o bezle devam edersin çünkü her bebek farklı
Happmoml Sesem 240 adet çok fazla ben prima yenidoğan aldım 1 paket kullandıktan sonra 2 numarasına geçtim 240 adet fazla 🤷♀️
Szeys Dunyammm Ben de araştırdım içerik açısından ve Prima Aqua Pure aldım 1 numasından 35li paket bi tane. Çünkü kullanım açısından memnun kalırsam devamını alırım yoksa değiştiririm diye düşündüm
birtutammutluluk Dunyammm Prima premium care kullanıyoruz. 3000 gram doğdu 15. Günde 4100 gramdı. Suan 26 günlük oldu oğlum hala 1 numaradayız. Bir kutu bitti (92) ikinci kutuda bitince 2 numaraya geçmeyi düşünüyorum. Günde 4-5 adet kullanıyorum. Sızdırma yapmıyor. Sadece cok dolarsa yapıyor. Biz memnunuz 👍🏻 Hava aldığı için ve kuru tuttuğu için pişkte yapmadı
GMZDGS Semooshh her bezde mutlaka oluyo kaka en az 10 kere degıstryorum pişik olmasın dye ama boş almadım hiç hep dolu 😃😃
Kubuuu1 Dunyammm ben goon marka aldım iki paket toplamda 72 adet duruma göre alacağım belki markayı begenmiyecegiz ya da bebeğe alerji yaparsa diye az aldım
gulsenkonakli Dunyammm ilk bebeğimde prima premium care almıştım 1 pket, şimdi sleepy natural aldım 1 paket. Stok yapmayın bazen daha ilk bezden pişik olabiliyolar başka markya geçmek gerekiyor. Tek paket almanızı öneririm☺️
Eda1985 Bence ne marka bez kullanırsanız kullanın her alt değiştirmede mutlaka pişik kremi kullanın pişik değilse bile.ozaman hiç pişik olmuyorlar.birde özellikle sıcak havalarda ıslak mendil yerine banyoda poposunu yıkayın.3.cocuk tecrübeyle sabit☺
Lale00 Dunyammm molfix aldik biz bakalim insallah memnun kaliriz bi sorun cikarirsa sleepy yada minies almayi dusunuyorum