Yakubum Yakubum merhaba bende iki sezeryan ve ucuncusu yolda Allahin izniyle dogum hikayeni okurken aklima ilk dogumum geldi ve gozlerimden yas geldi yazmak istedim ben ilk dogumumda kizimda 17 yasindaydim ama onyedi yasima ragmen baya bilgiliydim genede cok kitap okuyordum dogumla ilgili kizima sancilarim tuttugunda ayni senin gibi bir gun boyunca evde o kotu sancilari cektim ve bu arada almanyadayim ben hastaneye gittim doktorlar super 5 cm acilman ver dediler sonra doguma aldilar suyumu patlatilar baktilar cati dar normal doguramazsin dediler ve beni onbes dakka icinde sezeryana aldilar igneyi belimden yaptilar kizima kavustum Allaha sukur ama normal idaya aldiklarinda sezeryan oldugu icin sutun yok dediler ve ben egilip bukulemiyordum senin gibi simdi mama versinler evde emzirmeye zorlarim dedim ama malesef besinci gun eve gittimde kizim gogsumu almadi biberon basligi ona rahat geldigi icin memeyi tedcih etmedi uc ay boyunca zorladim meme almiyordu neyse aptamil verdim kizim hep anne sutu almadigi ucun ve sezeryan cocugu oldugu icin hastaydi hep zayifti en guzel evde meyve sebze pureleri bebek buskuvileri kaynanam annem ablam ne etiysek kiz kilo almiyordu zayif cilizdi ve suana kadar alti yasinda kizim hala gribini nezlesini zayif bagisiklik sistemini cekiyorum sonra ogluma hamile kaldim gene seZeryan dogum oldu sezeryandan cikar cikmaz yarim saat icinde oglumu emzirdim aciya ragmen dikislerim acimasn diye yatay sekilde emzirdim oglumu ve hic mama almadi Allaha sukur oglumun atesinin yukseldigini gormedim uc yasinda suan bir ilac almamis doktorluk olmamis anne sutu aldigi icin ve kilosu gelisimi cok iyi birak meme ucunu bende meme bile yoktu denebilir cunku bir cocuktum dogum yaptigimda emzire emzire goguslerim buyudu uclari buyudu damarlarim sutle doldu lutfen bebegini emzir biberona alistirma biberonun ucu akiskan hemen sut geliyor cocuk yorulmuyor ve meme ona zor geldigi icin almiyor daha yolun basindasin emzir emzir bol bol su ic yat pekmez serbeti ic goguslerin sutle dolar sunu unutma eger cocuk ne kadar emerse okadar sutun olur cunku bebegin emdiginde gogus uclarindan hormon beyne sinyal veriyor ve sut salgilaniyor ne kadar emerse bebek okadar sut kanallarin acilir sutun olur rabbim bagislasin insallah hayirli gunler dilerim 😇💕